Poju

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

4.7.2015
Poju muutti omaan kotiin.

10.5.2015
Sylissä oleminen tuppaa vähän pientä Pojua jännittämään, mutta muuten se on utelias ja iloinen pentu.

Niin vei elämä Pojunkin isolle koiratarhalle omaa kotia odottelemaan. Mutta eipäs hätäillä ja vaivuta epätoivoon, tuumaa poika. Kevät on toivon ja uuden elämän aikaa, ehkäpä pian Pojuakin onnistaa ja uusi koti odottaa jo puhelinsoiton päässä.

Poju asuu Irinan tarhalla ja jakaa pentuvajan noin viidentoista muun pennun kanssa. Meno on välillä melkoista, kun kymmenet pienet tassut kurottelevat kaikin voimin syliin ja terävä naskalihammasarmeija hyökkää housunlahkeisiin kiinni. Poju on ainakin toistaiseksi vähän rauhallisemmasta päästä ja suin päin syliin-taktiikan sijaan se katselee ensin korvat höröllä vähän kauempaa. Todettuaan kummat muukalaiset harmittomiksi se ujosti ilmoittaa, että tämä herra olisi nyt valmis tekemään tuttavuutta. Ystävällinen ja vilpitön katse silmissään ja etutassut haparoiden se tassuttelee luokse: ensin nuuhkaisu, sitten nopea lipaisu. Ja kavereita ollaan.

Poju on suloinen pentu, joka kaipaisi pian oman kodin turvaan. Pienelle pennulle tarha on kasvuympäristönä äärimmäisen ikävä paikka eikä Poju halua jäädä tarhalle varttumaan. Mistähän löytyisi mukavalle Pojulle sitoutunut loppuelämän koti?

Viipurin koirat - Poju 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.