Eroshka

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

28.6.2015
Eroshka muutti omaan kotiin.

2.5.2015
Terrierikasvoinen Eroshka tepsuttaa vauhdilla luokse häntää kovasti huiskuttaen. Ihmiset ovat pojan mielestä parasta, mitä maailmasta löytyy!

Dusja-emo ja sen pennut Belochka ja Eroshka löytyivät hylättyinä kesämökkialueelta. Kolmihenkinen pikkuperhe ei olisi ilman apua selvinnyt talvesta, ja niiden onni olikin päästä Olgan luokse suojaan ja turvaan. Pennuista on kasvanut iloisia vekaroita ja ne ovat nyt valmiita etsimään itselleen omat loppuelämän kodit.

Eroshka vaikuttaa sosiaaliselta ja ystävälliseltä pojalta, joka on valmis tekemään samantien tuttavuutta vieraiden kanssa. Syliin nostaminen saa pojan hieman mietteliään näköiseksi, mutta todellisuudessa Eroshka on iloinen poika, joka nauttii suuresti saadessaan rapsutuksia ja huomiota. Eroshka onkin vahvasti jo sitä mieltä, että tarhalla vietetty aika alkaa olla tässä, ja oma koti voisi jo ilmoitella itsestään.

Pentujen emo on noin 35 cm korkea tomerahko terrierisekoitus, joten pennuista voi hyvinkin löytyä hippunen omaa tahtoa korvaamaan menetettyä kokoa. Isästä ei ole tietoa, mutta kovin isoja ei näistä pennuista kasva. Sisarukset ovat eläneet lähes koko tähänastisen elämänsä Olgan kotona sisätiloissa, joten paljon opeteltavaa on edessä, kuten mm. sisäsiisteys ja hihnakävely. Myös kissat ovat tulleet niille tutuiksi Olgalla.

Alla myös kuva emosta.

Viipurin koirat - Erochka 11.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.