Tubik

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

5.6.2015
Tubik löysi kodin!

25.5.2015
Tubik matkasi kotihoitoon ja odottelee Turun suunnalla sopivia kotiehdokkaita.

Tubikin kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

29.4.2015
Pörröisen turkin alla asuu pikkuinen koirapoika, joka on hieman edistynyt: namit napataan jo käsistä ja sitten ihmetellään kauempana.

Tubik jännittää vielä vähän vieraita ihmisiä, mutta uskaltaa kuitenkin jo tulla nappaamaan herkut käsistä. Poika ei myöskään enää piilottele missään vaan rohkeasti tepsuttelee muiden pentujen menossa mukana. Näin suloista pörröpoikaa ei ihan heti tule vastaan ja Tubik olisikin jo sitä mieltä, että oma koti antaisi jo kuulua itsestään.

Sisarusparven ainoa tyttö Polli matkasi Suomeen kotihoitoon muutama viikko sitten, ja reipastuikin nopeasti varsin paljon, joten eiköhän veljetkin seuraa perässä, kunhan oma koti vain pian löytyisi!

31.3.2015
Pörröpää-Tubik on vielä ujo poika, jonka elämä ei lähtenyt parhaalla mahdollisella tavalla käyntiin. Tubik toivoisi pian pääsevänsä omaan kotiin!

Tubik sisaruksineen ei syntynyt kovin onnellisten tähtien alla. Joulukuussa tiineenä ollut äitikoira Nora synnytti pentunsa ulos, pakkasen kovettamalle maalle. Nora yritti parhaansa mukaan huolehtia vastasyntyneistä pienokaisista ollen itsekin heikossa kunnossa. Ihmisiä kulki ohi, mutta kukaan ei sen suuremmin jäänyt koiraperhettä auttamaan. Joku toi viltin, joku vähän ruokaa. Lopulta sana avun tarpeessa olevasta emokoirasta ja sen pennuista kiiri Olgan korviin, ja koko perhe pääsi lämpöön ja turvaan Olgan kotiin. Nyt tämä hurmaava viisikko on valmis kodinetsintään. Saammeko esitellä: Vitja, Tubik, VovanValera ja Polli!

Tubik on vielä kovin ujo poika eikä se uskalla omaehtoisesti tulla vieraiden ihmisten rapsuteltavaksi. Syliin pojan saa napattua ilman hankaluuksia ja vaikka sitä kovasti jännittääkin, ei se koita rimpuilla pois vaan antaa meidän silitellä itseään. Tutuista ihmisistä poika hakee kovasti turvaa ja turvalliseen syliin se mieluusti laskeekin päänsä rapsuteltavaksi. Tubik on Olgalla asuessaan tottunut muihin koiriin ja kissoihin.

Sisarukset ovat eläneet lähes koko elämänsä tähän asti Olgan kotona. On selvää, että päästessään uuteen kotiin niiden sopeuttamiseen on varattava paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Kovin vilkas asuinalue ei ole välttämättä paras mahdollinen ympäristö näille pennuille. Reipas koirakaveri tulevassa kodissa sen sijaan olisi varmasti uuden tulokkaan mieleen.

Pentujen emo on noin 60 cm korkea saksanpaimenkoirasekoitus. Alla kuva myös emosta. Isästä ei ole tietoa, mutta pentujen ulkonäöstä päätellen kyseessä on joku pidempiturkkinen katujen komistus. Niin tai näin, näistä pennuista kasvaa aikuisina takuulla kauniita, persoonallisia ja hienoja koiria!

Viipurin koirat - Tubik 21.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.