Rudi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

5.7.2016
Rudin kuulumisia omasta kodista:

”Sysi ent. Rudi täällä terve! Muutin 22.1.2015 Viipurista Helsinkiin ja se olikin jännä reissu. Minut lykättiin kahdelle hassun näköiselle ihmiselle ja sitten piti vielä mennä toistamiseen uuteen autoon, mutta onneksi tämä toinen automatka ei kestänyt kauaa. (Mua meinaan pelottaa autoilu edelleenkin vähän, vaikka äipän kanssa sitä harjoitellaankin kovasti.) Alkuun mua pelotti vähän kaikki (paitsi äiti, isi ja mummo), varsinkin se uudessa kodissa ollut iso musta koira ja mä vähän ärhentelin sille alkuun. Lisäksi näillä tyypeillä oli KISSOJA! sisällä…ihan outoa. Jahtasin niitäkin alkuun, mutta nykyisin tullaan ihan hyvin toimeen. Yks niistä kissoista on asunut myös kadulla ja me ollaan nyt ihan parhaat kaverit ja kiehnätäänkin välillä. Vaikka eniten tykkään kyllä istua äidin tai isin sylissä rapsutettavana. Ja uiminen on kanssa kivaa; onneksi asutaan ihan rannan vieressä, niin voin käydä päivittäin polskimassa.

Oon kovasti harjoitellut käytöstapoja koirakoulussakin ja kuulemma mennään harjoittelemaan syksyllä lisää. Kivasti olen edistynyt (niistä harjoituksista saa hyvin namia), mutta kyllä välillä pelottaa vieraat ihmiset edelleen. Mutta sen verran olen jo reipastunut, että mut voi jättää huolehtimaan mummosta ja papasta mökille… he tarvitsevat vähän lisää liikuntaa ja aktivointia. Terkkuja kaikille viipurilaisille!”

22.1.2015
Rudi löysi kodin Helsingistä.

29.11.2014
Rudi on tottunut tarhaelämään ja ujous on karissut. Rudi ilahtuu tarhavieraista todella paljon ja olisi heti valmis lähtemään mukaan Suomeen.

Viipurin koirat - Rudi 29.11.2014

8.11.2014
Rudi on kovin kaunis harmaaturkki, joka alkuun hiukan ujostelee vieraita. Uteliaisuutta pojalta kyllä löytyy, mutta jännitys tuntuu toistaiseksi vielä vievän voiton.

Rudi on kymmenien muiden pentujen tavoin hylätty juuri ennen kylmän talven saapumista Viipuriin. Syytä hylkäämiselle emme tiedä, mutta nyt suloinen poika toivoo pienet tassut ristissä jonkun ihanan ihmisen huomaavan sen ja tarjoavan sille kotia!

Rudi lämmittelee lämpimän kopin turvallisessa suojassa, kun menemme tervehtimään pentuja. Poika on vasta äskettäin hylätty, joten iso tarha on sille luonnollisesti kovin pelottava paikka. Rudi ei ole oikein varma, mitkä ovat aikeemme ja pienessä päässä käy kova raksutus, kun se miettii uskaltaisiko tässä nyt hieman haistella näitä outoja ihmisiä. Poika antaa kiltisti nostaa itsensä syliin kuvattavaksi vaikka tilanne vähän hämmentääkin sitä.

Rudista kasvaa aikuisena oletettavasti keskikokoinen koira. Poika haaveilee pikaisesta Suomeen muutosta, ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle kylmään ja pakkaseen pitkäksi aikaa. Ihan kevyin perustein ei Rudillekaan tule kuitenkaan kotia tarjota. Olethan varmasti miettinyt asiat halki moneen kertaan ja valmis sitoutumaan poikaan koko sen loppuelämäksi? Jaksathan varmasti opettaa sille hyviä käytöstapoja, tarjota riittävästi liikuntaa ja muuta puuhaa, jotta pojasta kasvaa tyytyväinen ja tasapainoinen koira? Mikäli olet varma asiasta, Rudi odottaa innoissaan jo yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Rudi 8.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.