Kristo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

8.5.2015
Kristolla on koti!

4.4.2015
Kristo on poika ihanimmasta päästä - ja edelleen koditon! Siskot muuttivat jo Suomeen, mutta missä viipyy Kriston koti?

Kristo odottaa tarhalla yhä kotia veljensä kanssa. Siskoilla sujuu Suomessa hyvin ja uskommekin, että tästä pojasta joku saa hienon ystävän. Kristo on reipas, ystävällinen ja sosiaalinen poika. Mikään riehakas riiviökään Kristo ei ole vaan käyttäytyy ikäisekseen hyvinkin rauhallisesti. Kristo on kooltaan mukavan keskikokoinen kompakti paketti. Talviaika tarhalla on nyt takana, mutta emme voi kuin toivoa, että kevät toisi tullessaan Kristolle sen kaikkein parhaimman - oman kodin!

22.12.2014
Kristo on sosiaalinen ja ystävällinen poika. Kristo haluaa olla siellä missä tapahtuu ja osallistua kaikkeen mahdolliseen!

Kristo, sen veli Kosmos ja siskot KastanjaKirsikka ja Kamomilla sekä emo pelastettiin Viipurin lähikunnasta, jossa oli käynnistetty koirien myrkytykset. Eläinsuojelijat ottivat hoiviinsa mahdollisimman monia kodittomia koiria, ettei niiden kohtaloksi koituisi julma kuolema myrkytyksen kourissa. Kristo sisaruksineen tuotiin Irinan tarhalle turvaan ja odottamaan omaa kotia. Alla kuva myös emosta.

Kristo on luottavainen ja avoin pentu. Se ei ole mikään liiallisen vilkas, vaan ennemmin varsin rauhallinen pentu. Kristo tulee hienosti toimeen toisten pentujen kanssa ja sen lempipuuhaa onkin leikkihetket muiden pentujen kanssa. Vieraisiinkin ihmisiin Kristo suhtautuu uteliaasti ja tulee aina pentujoukon etunenässä tekemään tuttavuutta.

Kristo kasvaa keskikokoinen poika. Kristo etsii sopivan aktiivista kotia, sellaista jossa koiran kanssa puuhailuun jaksetaan panostaa. Kristo ei vaadi ihmeitä, mutta päivittäiset reippaat lenkit ja välillä myös arkitottelevaisuuden harjoittelu kuuluvat Kriston ja uuden omistajan päiväohjelmaan itsestäänselvänä osana. Kun perusasiat on kunnossa, tulee yhteiselämästä varmasti mukavaa!

Viipurin koirat - Kristo 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.