Miska

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

6.11.2015
Miska sai kodin Keuruulta.

24.10.2015
Miska pääsi Somerolle harjoittelemaan kotikoiran elämää.

19.10.2015

Voi pientä Miskaa! Alkuun Miskaa vähän jännittää, mutta pian poika hyppelehtii jo takapuoli pystyssä hauskasti koikkelehtien.

Sisarukset MilmaMimsa, Miska ja Nuunu tuotiin loppua Miska päätyi äskettäin tarhalle siskojensa kanssa.syksyllä Irinan tarhalle. Pennut olivat olleet sitä ennen Viipurissa kotihoidossa, mutta kasvaneet ja vahvistuneet sen verran, että ne tuotiin tarhalle etsimään koteja. Tarhalle joutuminen oli sisaruksille alkuun kova järkytys, mutta sylihoidon saattelemina suurin osa nelikosta lähti reippaasti tutustumaan aitauskavereihinsa ja uuteen, toivottavasti väliaikaiseen, kotiinsa.

Miska istuu tiiviisti paikoillaan aitauksen perällä siskot turvanaan. Se on juuri tuotu tarhalle ja peloissaan. Poika antaa nätisti nostaa itsensä syliin rapsuteltavaksi. Sylissä pikkumies rauhoittuu ja alkaa selvästi rentoutumaan. Kun se pääsee takaisin maan pinnalle, pörhistelee se turkkiaan ja lähtee häntä pystyssä jolkottelemaan iloisesti sisarustensa suuntaan. Alun jännityksen mentyä ohi Miska pörrää vieressä ja uteliaasti tutkailee puuhiamme. Muiden pentujen kanssa se yrittää leikkiä, ja takapuoli pystyssä koikkelehtiva pentu, jolta pääsee silloin tällöin kimakka pikkuhaukku, onkin mitä hellyttävin näky.

Perusluonteeltaan Miska vaikuttaa iloiselta, uteliaalta ja ystävälliseltä pennulta. Muutto omaan kotiin tuo varmasti mukanaan paljon uutta ihmeteltävää ja opeteltavaa, mutta Miska on valmis tekemään parhaansa. Miska etsii ihmistä, joka on sitoutunut poikaan ja sen sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vaikeinakaan aikoina. 

Miskasta kasvanee aikuisena keskikokoinen komistus.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.