Matilda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

16.7.2015
Matilda sai kodin Seinäjoelta.

22.6.2015
Matilda on reipas ja iloinen tyttö, joka odottaa kovasti poispääsyä tarhalta. Missä viipyy tämän tytön oma ihminen?

Eräänä keväisenä päivänä tarhalle tuotiin sekalainen joukko pieniä nuhanenäisiä pentuja. Pennut olivat niin eri näköisiä, ettei niistä oikein pystynyt edes arvailemaan, voisiko kyseessä olla sisarusparvi. Matilda ja Magnus ovat kuitenkin kuin kaksi marjaa, joten ne saattavat hyvinkin olla sisaruksia.

Tarhanpitäjä Irina oli huolissaan nuhaisten pienokaisten selviämisestä tarhalla ja sai kaikeksi onneksi pennut hoitoon ystävänsä luokse. Siltikään kaikki pienet eivät selvinneet. Matilda ja Magnus kuitenkin tervehtyivät ja ovat nyt varttuneet sen verran, että olisivat valmiita hyvästelemään tarhan ja matkustamaan omiin koteihin.

Ensialkuun Matildaa hieman ujostuttaa vieraat lepertelevät ihmiset, ja tyttö pysyisi mieluiten turvassa muiden pentujen helmoissa. Pian Matilda kuitenkin huomaa, ettei näitä vieraita tätejä kannata jännittää. Nopeasti tytöstä kuoriutuu reipas ja iloinen pieni tättähäärä, joka kiipeää syliin, pusuttelee naaman märäksi ja meinaa lopuksi vielä leikkisästi haukata nenästäkin. Ujoksi ei tätä tyttöä enää voi kutsua.

Matildasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Matilda 13.6.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.