Seela

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

22.3.2015
Seela pääsi omaan kotiin.

8.2.2015
Seela on persoonallisen näköinen tyttö. Sen silmät ovat vähän surumieliset, joten toivottavasti Seela pääsisi pian omaan kotiin ja näkisi, mitä kaikkea hyvää maailmalla on sille tarjota.

Seela joutui hylätyksi loppuvuodesta. Se päätyi Irinan tarhalle, missä se on turvassa pahimmalta pakkaselta ja kadulla elämisen vaaroilta, mutta koiratarha ei silti ole likimainkaan ihanteellinen paikka koiranpennulle. Rankinta tarhalla asuminen on Seelan kaltaisele pennulle, joka on hieman arka ja varovainen, ja joka ei uskala hakea huomiota silloin, kun paikalla on vauhdikkaampia pentuja.

Seela on varsin persoonallisen näköinen tyttö. Ehkä kovin tyttömäiseksi sitä ei voi sanoa, mutta sen sympaattiset simät ja surumielinen olemus eivät voi olla menemättä suoraan sydämeen.

Koska Seela on vielä ujo pentu, etsii se sellaista omistajaa, joka haluaa panostaa ujon pennun rohkaisemiseen ja uusiin asioihin totuttamiseen. Kunhan aikaa vähän kuluu, kuoriutuu Seelasta vielä varmasti iloinen ja reipas pentu, mutta aikaa Seela voi tarvita aluksi moniinkin asioihin tutustumiseen. Vaan ujouden voittamisen jälkeen Seelasta tulee varmasti iloinen ja reipas lenkkikaveri, jonka kanssa on mukavaa touhuta yhdessä. Seela odottaa kovasti yhteydenottoja - jos olet varmasti harkinnut ja tiedät, että koira mahtuu elämääsi seuraavat yli kymmenen vuotta.

Viipurin koirat - Seela 21.2.2015

Viipurin koirat - Pikkuisia 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.