Zoya

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

20.10.2015
Zoya sai kodin Turusta.

2.10.2015
Zoya pääsi opettelemaan kotikoiran elämää ja ottaa sopivia kotiehdokaita vastaan Somerolla.

22.7.2015
Pikimusta Zoya on iloa täynnä, kun sitä mennään tervehtimään. Kukahan tarjoaisi Zoyalle oman ja rakastavan kodin?

Kaikki ovat kuulleet seitsemästä veljeksestä, mutta entäs kahdeksasta uskomattoman suloisesta koirasiskoksesta? Kesän alussa Irinan tarhalle kiikutettiin kahdeksan pientä pentua. Pennut olivat aivan liian pieniä selvitäkseen tarhalla, ja niiden onneksi hoitopaikka löytyi Viipurista. Nyt siskokset ovat varttuneet ja vahvistuneet, ja ne ovat valmiita oman kodin valloitukseen. Pennut saivat nimekseen ZeraZoeZamiraZivaZaidaZora, Zia ja Zoya. Tästä kahdeksikosta ei tyttöpoweria puutu!

Pieni musta kuono yrittää raivata itselleen kulkuväylää siskojensa halki ihmisten luokse. "Huomatkaa minut, huomatkaa minut!". Zoya on ystävällinen ja suloinen tyttö, joka tepsuttelee suoraan syliin turhia epäröimättä. Pikkuneiti on onnessaan herkuista ja huomiosta ja katselee uteliaana tapahtumia ympärillään. Zoya toivoo kovasti, että jostain kodista löytyisi sen mentävä aukko, ettei sen tarvitsisi jäädä tarhalle kasvamaan.

Pentueen onni oli, että ne saivat viettää kodissa lähes kaksi kuukautta saaden arvokkaita uusia kokemuksia ennen kuin joutuivat takaisin tarhalle. Uuden kodin on kuitenkin varauduttava siihen, että vastassa on vielä monenmoista uutta opeteltavaa. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, tulee Zoya tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, huolenpitoa ja koulutusta sekä kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Zoyasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena ja se on valmis matkustamaan Suomeen syyskuun alussa.

Viipurin koirat - Zoya 20.7.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.