Salome

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.2.2015
Suloinen Salome pääsi muuttamaan omaan kotiin.

12.2.2015
Suloinen Salome odottelee nyt sopivia kotiehdokkaita Somerolla!

Salomen kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

28.12.2014
Joulu meni jo, mutta kai pieni koiranpentu saa esittää vielä yhden myöhästyneen toiveen? Salome-tyttö pyytää kainosti, että sille löytyisi oma koti, ei muusta niin väliä.

Kodittomien pentujen määrä tämän vuoden lopulla tuntuu olevan loputon. Salome ja sen sisarukset Suri ja Sammy joutuivat myös ikäväkseen kokemaan hylätyksi tulemisen. Pennuilla kenties oli omistaja, joka ei jaksanut niistä enää huolehtia vaan katsoi parhaaksi jättää avuttomat pikkuiset oman onnensa nojaan. Tarkkaa tietoa meillä ei pentueen taustasta ole, mutta tavalla tai toisella ne päätyivät Irinan tarhalle odottamaan omaa kotia ja parempaa elämää.

Sisarustensa tavoin Salome tarkkailee uteliaana vieraita, mutta ei kuulu niihin pentuihin, jotka syöksyvät maanvyöryn lailla tarhavieraiden päälle portin avatessa. Salome vaikuttaa mukavalta tytöltä, joka antaa vauhdikkaampien pentujen hoitaa tervehtimisen ja seuraa itse tilannetta sivummalta. Salome ei pakene vieraita, mutta suhtautuu vain hieman varovaisemmin alkuun. Pienen varovaisuuden saisi varmasti helposti karistettua pois, jos vain tyttö pääsisi pian turvalliseen ja huolehtivaan ympäristöön rakastettavaksi ja hellittäväksi. Sepä se vasta olisikin jotain!

Salome uskoo, että jossain on olemassa juuri oikea ihminen sille. Loppuelämän koti, missä olisi tarjolla kaikkia niitä asioita, joista tyttö voi vain toistaiseksi unelmoida: ruokaa, lämpöä ja rakkautta. Pakkaset ovat jo saapuneet Viipuriin, mutta vaikeat ajat ja kunnon koettelemukset ovat vasta edessäpäin. Illan pimentyessä ja yön lähestyessä Salome sulkee silmänsä huokaisten, että joku on kuullut sen toiveen.

Viipurin koirat - Salome 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.