Oona

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 10/2014

17.9.2015
Oonasta tuli espoolainen.

2.6.2015
Reipas ja iloinen Oona olisi ihan valmis jo muuttamaan omaan kotiin! Kukaan ei ole vaan vielä huomannut sitä.

Oona vaikuttaa avoimelta, reippaalta ja sosiaaliselta tytöltä. Ihmisistä se on aivan onnessaan ja mielellään kiehnäisi sylissä rapsuteltavana vaikka koko päivän! Oona toivookin, että pääsisi pian omaan kotiin halittavaksi eikä sen kohtalona olisi unohtua tarhalle.

Viipurin koirat - Oona 20.7.2015

27.2.2015
Mikä suloinen tyttö! Utelias Oona odottaa malttamattomana jo matkalippua Suomeen omaan kotiin!

Irinan tarhan yhdestä kopista kurkistaa ulos nuori musta tyttöpentu. Hetken se tarkkailee tarhalle tulleita vierailujoita pää kallellaan kunnes livahtaa takaisin koppiin. Hetken päästä kopin ovella näkyy kuitenkin taas tuttu musta nenä. Oona-tyttö se siinä ihmettelee häkkiinsä tulleita ihmisiä. Kovin tekisi tytön mieli tulla meitä tervehtimään, mutta rohkeus ei ihan vielä riitä siihen, että tyttö tulisi itse silitettäväksi. Perässämme Oona kyllä kulkee ja tarkkaavaisena seurailee tekemisiämme.

Oona on tuotu tarhalle yhdessä sisartensa Tiinan, Siinan, Sunnan ja Uunan kanssa. Tarkempaa tietoa niiden alkuelämästä ei ole. Eräänä aamuna kun tarhan yövahti teki lähtöä kotiin, löysi hän tytöt tarhalle johtavan tien penkalta. Tytöt makasivat pahvilaatikossa toisiinsa käpertyneinä ja yrittivät pysyä lämpiminä kylmässä ilmassa.

Oona-tyttö on vielä hieman ujo, mutta utelias koiranalku. Se on selvästi siskoksista reippain. Oona haluaisi pian päästä omaan kotiin opettelemaan kotikoiran tapoja, nauttimaan hyvästä ruuasta ja oman perheen huomiosta.

Viipurin koirat - Oona 21.2.2015

Viipurin koirat - Pikkupennut saavat lelutuliaisia 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.