Benji

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2014

19.11.2015
Benjiä onnisti vihdoin ja se muutti omaan kotiin.

2.6.2015
Benji on juuri täyttänyt vuoden. Komeasta ulkonäöstään huolimatta kukaan ei ole vieläkään halunnut tarjota sille kotia.

Ihmisille Benji on hyvin ystävällinen poika. Se ei tee kovin suurta numeroa itsestään ja vaikuttaakin välillä ikäistään vanhemmalta rauhallisuutensa vuoksi.

Muiden koirien kanssa se on tullut vaihtelevasti toimeen. Benjin aitauksessa elää useita nuoria uroksia ja narttuja, ja sillä on ollut tapana välillä pomottaa muita koiria. Ahtaissa tiloissa syntyy herkästi riitoja herkuista ja omasta tilasta, mutta Benji saattaisi silti olla onnellisimmillaan ainoana koirana tai nartun kaverina.

Kooltaan Benji on aika siro keskikokoinen ja painoa sillä tuskin on hirveästi yli 20 kiloa. Toivottavasti sitäkin onnistaisi vielä kodinsaannissa, eikä edessä olisi monia ankeita vuosia tarhalla stressaavissa olosuhteissa.

Viipurin koirat - Benji 20.7.2015

14.9.2014
Tämä tumma komistus on nimeltään Benji. Benji on kovin kiinnostunut vieraista ihmisistä, nameista ja kaikesta ympärillä tapahtuvasta.

Benji on vasta ihan äskettäin joutunut kodittomaksi ja asustaa nyt Irinan tarhalla usean muun pennun kanssa samassa aitauksessa. Se tulee kyllä uteliaana nuuhkimaan vieraita, mutta siitä huomaa, että se on vähän hämillään eikä oikein ymmärrä miksi se on tälläiseen paikkaan joutunut. Benji osaa kyllä pitää puoliaan ja tuppaakin hieman komentamaan muita pentuja.

Toistaiseksi Benji vaikuttaa suht rauhalliselta, mutta poika saattaa vain olla hieman ihmeissään tarhasta eikä ole ihan vielä sopeutunut sinne. Benjistä saattaa siis hyvinkin kuoriutua vielä vilkas vilperi, jossa virtaa riittää. Herkut ja namit maistuvat sille hyvin ja ihmisistä poika näyttääkin pitävän paljon.

Benjin menneisyydestä meillä ei ole tietoa, mutta kuten aina löytökoirien kohdalla, uuden omistajan on hyvä varautua siihen, että edessä saattaa hyvinkin olla paljon töitä niin sopeutumisen kuin reipastumisenkin kanssa. Pojasta kasvanee ainakin keskikokoinen. Benji tarjoaa ikuista uskollisuutta ja ystävyyttä, olethan sen arvoinen!

Viipurin koirat - Benji 13.9.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.