Oleg

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, <20 kg)
Syntymäaika: 2002

4.4.2015
Oleg löysi kodin keskiseltä Uudeltamaalta.

14.1.2015
Oleg on ikäisekseen hyväkuntoinen herrasmies. Oleg on hyvin sympaattinen poika, joka rakastaa ihmisiä. Olegia pääsee tapaamaan Salossa.

Oleg palautui stressaantuneena takaisin hoitopaikkaansa Saloon. On mahdollista, että Oleg pelkää todella paljon suurempia koiria, vaikka on itsekin ihan koirankokoinen kaveri. Olegin kotihoitopaikassa on kaverina pieniä koiria ja näitä Oleg ei tunnu pelkäävän ja tulee niiden kanssa hyvin juttuun. Oleg on äärimmäisen kltti ja ihana tyyppi, joka rakastaa painaa päänsä ihmisen syliin ja nauttia rapsuttelusta. Pihalla puuhastelu ja vähän pallolla leikkiminen on myös Olegin mieleen. Oleg rakastaa lenkkeilyä ja innostuu aina hihnan nähdessään. Oleg on tavannut hoitopaikassaan pieniä lapsia ja on ollut heidän suhteensa hyvin kärsivällinen. Jokainen koira tarvitsee kuitenkin myös omaa rauhaa ja tämä on Olegillekin suotava jos herra päätyy lapsiperheeseen. Olegin hoitopaikassa on myös kissoja, mutta Oleg tuntuu vähän haukkuvan ja jahtaavan niitä. Voi olla, että koulutuksella Oleg sopeutuisi myös kissatalouteen.

5.1.2015
Hauskan näköinen Oleg pääsi muuttamaan omaan kotiin.

21.12.2014
Oleg joutui Irinan tarhalle syksyllä, kun sen vanha omistaja ei kyennyt enää huolehtimaan koirastaan. Oleg onkin selvästi ollut kotikoira, ja sellaiselle koiralle tarhalle joutuminen on aina kova paikka.

Oleg on mahdottoman sympaattinen herrasmies. Ihmisten seura on Olegin mielestä kullanarvoista ja iloisesti häntä heiluen se hakee huomiota kaikilta. Onneksemme Oleg löysi monta kummia ja heidän apunsa turvin toimme Olegin Suomeen kotihoitoon ja eläinlääkärin tutkittavaksi.

Iloinen yllätys oli, että eläinlääkärissä Olegin todettiin olevan varsin hyväkuntoinen poika. Sen veriarvot olivat kunnossa ja hampaatkin ikäisekseen ihan hyvät, mutta jossain vaiheessa hammaskivenpoisto olisi syytä tehdä. Kaulassa oli yksi pieni kyhmy, mutta vielä sitä ei sen tarkemmin tutkittu, sillä paikka on niin hankala, että poistaminen ei välttämättä onnistu.

Oleg olisi siis valmis muuttamaan omaan kotiin! Toki uudessa kodissa pitää huomioida, että Oleg on iäkäs koira, joten muutoksia terveydentilassa voi tulla lyhyessäkin ajassa. Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Oleg voisi elellä hyväkuntoisena vielä kenties vuosia.

Oleg tulee hyvin toimeen ainakin narttukoirien kanssa. Kissoja Oleg jahtaa mielellään, joten kissakoti ei välttämättä ole paras ratkaisu Olegille, jollei uusi omistaja ole valmis panostamaan kunnolla Olegin koulutukseen kissojen suhteen. Oleg on suhtautunut hienosti pieniinkin lapsiin. Autoilu on Olegin lempipuuhaa ja ruoka maistuu pojalle erittäin hyvin. Oleg on vähän laihassa kunnossa, tavoitepainoksi on Olegille ohjeistettu 19 kg.

Kaikkiaan Oleg on varsin mutkaton ja mukava herrasmies, joten joku jolle vanhat koirat ovat sydämenasia, saa Olegista vielä hienon kaverin.

Viipurin koirat - Oleg 29.11.2014

Olegin kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthanmyös adoptio-ohjeisiin.