Rania

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

10.10.2015
Rania adoptoitiin Nummelaan.

5.9.2015
Rania pääsi reipastumaan ja opettelemaan kotikoiran taitoja Nummelaan.

10.7.2015
Kaunis Rania on kaino tyttö, jonka rohkeus ei vielä riitä tutustumiseen. Ujolle pennulle matka omaan kotiin olisi onnenpotku!

Rania ja sen kymmenen sisarusta hylättiin yhtenä porukkana Irinan tarhalle. Ne löytyivät Viipurin laitamilta ja saivat autokyydin tarhalle. Kuka lie hylännyt tämän suuren pentueen, mutta onni onnettomuudessa on se, että nyt sisarusparvella on mahdollisuus löytää omat kodit. Ja siinä työtä riittäkin, että kaikki yksitoista löytävät arvoisensa kodin. Rosan sisarukset ovat RoniReneRemuRicoRositaRiannaRheaRosaRiika ja Rina.

Koko sisarusparvi on vähän ujoja pentuja, ja Rania kuuluu kaikkein ujoimpiin pentuihin. Kun luulimme jo kuvanneemme kaikki pennut, huomasimme, että yksi olikin jäänyt kuvaamatta. Rania oli maastoutunut kopin perimmäiseen nurkkaan, sillä eihän se rukka tiennyt, että kuvat voivat olla matkalippu omaan kotiin.

Rania on niin ujo ja varovainen tyttö, että se toivoo löytävänsä pitkäjänteisen ja arkoja koiria ymmärtävän omistajan. Reipas koirakaveri kotona odottamassa olisi varmasti iso plussa: toisen tassunjäljissä tepastelemalla olisi Raniasta varmasti turvallista tutustua uusiin asioihin ja paikkoihin.

Raniasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Se tulee kaipaamaan sitä kaikkea, mitä jokainen koira kaipaa: mielekästä yhteistä tekemistä omistajansa kanssa, reippaita seikkailuja lähimetsissä ja kaduilla, kaikkeen uuteen ja mielenkiintoiseen tutustumista. Sitä ennen se kaipaa kuitenkin rauhallista totuttelemista arkiseen elämään ja uusiin ympäristöihin, jotta Rania pääsee huomaamaan, ettei tässä maailmassa olekaan niin kauheasti asioita, joita tarvitsee jännittää. 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.