Nori

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2009

2.3.2015
Nori sai kodin hoitopaikastaan.

8.2.2015
Viehättävä Nori pääsi Suomeen ja etsii uutta alkua elämälleen kotihoidossa Turun seudulla.

20.12.2014
Nori hylättiin suoraan kodista tarhalle. Se vaikuttaa hyvin kiltiltä ja ystävälliseltä tytöltä, joka on kovin järkyttynyt tarhalle joutumisesta.

Nori kaunis ja siro tyttö, joka joutui Irinan tarhalle loppusyksystä, kun sen omistajat eivät jostain syystä halunneet enää pitää Noria.

Nori on vielä kovin järkyttynyt tarhalle joutumisesta. Se on ymmärrettävää, onhan Nori tähän asti saanut elää kotikoirana. Nori jakaa nyt aitauksen nuoren nartun ja vanhan uroksen kanssa ja ainakin tällä hetkellä se tulee hyvin toimeen molempien kanssa.

Nori vaikuttaa avoimelta ja kiltiltä tytöltä, joka arvostaa ihmisten seuraa kovasti. Tällä hetkellä se on vielä stressaantunut tarhalle joutumisesta, mikä ilmenee pienenä levottomuutena. Uskomme kuitenkin, että Nori tasoittuu nopeasti, kunhan se pääsee rauhallisiin kotioloihin.

Edellisen omistajan mukaan Nori on tottunut kissoihin. Tätä emme ole omin silmin todistaneet, mutta on siis hyvin mahdollista, että Nori sopisi myös kissakotiin. Joka tapauksessa Nori vaikuttaa herkältä tytöltä, joten sen totuttaminen esimerkiksi kissojen kanssa elämiseen voi olla hyvinkin mahdollista.

Nori on korkeudeltaan noin 55 cm, mutta se on rakenteeltaan varsin siro. Kaikkiaan Nori on erittäin sympaattinen tyttö, jonka ajan tarhalla toivoisi jäävän hyvin lyhyeksi.

Viipurin koirat - Nori 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.