Deborah

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pienehkö (n. 40 cm)
Syntymäaika: 12/2014

19.12.2015
Kaunis ja iloinen Deborah muutti omaan kotiin Helsinkiin.

16.11.2015
Iloinen Deborah pääsi pois sateiselta tarhalta ja odottaa nyt omaa kotia Kouvolan seudulla.

2.10.2015

Etsitkö nauravaista hauskuuttajaa päiviesi iloksi? Pirteää, kompaktin kokoista lenkkikaveria ja kainaloon sujahtavaa tyytyväistä tuhisijaa? Voit lopettaa etsimisen!

Deborah on kaunis, arviolta noin kymmenen kuukauden ikäinen ilopilleri, joka vaikuttaa iloiselta, hyvinvoivalta ja pirteältä tytöltä. Se juoksee onnellisena hakemassa rapsutuksia ja huomiota ihmisiltä. Deborah on ehkä vähän liiankin vikkelä jaloistaan eikä tytöstä meinaa saada kunnollisia kuviakaan napattua, mikä on sääli sillä se on todella kaunis koira vinoine silmineen ja kirjavine turkkineen. Housunlahkeissa viimeistä päivää roikkuva riiviö Deborah ei ole. Se on vain niin äärettöämän ilahtunut, kun saa viettää aikaa ihmisten parissa, että ei tiedä miten päin olisi. Sylissä oleminen sujuu hyvin hetken aikaa, mutta sitten tytölle tulee armoton kiire päästä taas uteliaana tutkimaan mitä tapahtuu ja missä tapahtuu.

Deborah ei luultavasti ole elänyt sellaista elämää, että sillä olisi kunnollista käsitystä kotikoiran tavoista. Toisaalta on myös mahdollista, että se on saanut nauttia pentuna kotielämästä, koska niin luottavaisesti se suhtautuu ihmisiin ja niin tottuneesti se antaa myöskin ottaa itsensä syliin. Siihen täytyy kuitenkin varautua, että harjoittelua voi vaatia niin sisäsiisteys, hihnakävely kuten myös yksinolot. Neiti etsiikin itselleen vain sellaista kotia, jossa ollaan valmiita käyttämään aikaa sen sopeuttamiseen.

Deborah saapui Irinan tarhalle kesällä 2015. Se kuului ylikuormittuneelta Lipetskin tarhalta saapuneeseen koirajoukkoon, joille Irina tarjosi suojan. Eteläisen alkuperän vuoksi Deborahille on teetetty Viipurissa Snap 4Dx plus -tautitesti, johon sisältyi seuraavat testit: sydänmato, erlichia canis & erlichia ewingii, borrelioosi ja anaplasma phagocytophilum & anaplasma platys. Testit olivat puhtaat ja Deborah onkin valmis valloittamaan Suomen ja suomalaisten sydämet.

Deborahin kulukorvaus on sille tehtyjen testien vuoksi 305 € (norm. 290 €).

Viipurin koirat - Deborah 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.