Jaspis

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 7/2015

10.12.2015
Suloinen ja iloinen Jaspis muutti Saloon.

31.10.2015
Jaspis on iloinen ja sosiaalinen tyttö, joka haaveilee reippaista lenkeistä ja kainaloon käpertymisestä!

Jaspis ja sen sisarukset Janne, Jake ja Jade sekä emo Sessa joutuivat hylätyksi syksyllä, niillä main kun pennut olivat vieroitusiässä. Ehkäpä omistaja oli kyllästynyt vilkkaisiin pentuihin ja heitti pihalle paitsi pennut, myös niiden kiltin Sessa-emon. Onneksi Irina kutsuttiin apuun ja koko porukka pääsi tarhalle odottamaan uusia koteja.

Jaspis on reipas ja iloinen mimmi. Se ei tuumi tai aikaile turhia, vaan sen motto tuntuu olevan, että nyt mennään eikä meinata. Ulkoisesti Jaspis muistuttaa varsin paljon emoaan Sessaa, joten siitä kasvaa takuulla kaunis ja mukava nuori tyttö. Jaspis rakastaa ihmisiä ja se ei taida vielä tietää mitään parempaa kuin päästä hetkeksi syliin lämmittelemään ja saamaan rapsutuksia.

Luonteensa puolesta Jaspis sopeutunee monenlaiseen kotiin. Tärkeintä on, että uusi omistaja on valmis tämän reippaan tytön aktivoimiseen ja tapakasvatukseen, ettei Jaspiksen tarvitse alkaa purkaa energiaansa ei-toivottuihin asioihin, kuten kenkien järsimiseen tai sohvan palasteluun. Jaspis tulee varmasti rakastamaan pitkiä lenkkejä ja rauhallisia rapsuttelutuokioita - kunhan se oma, luotettava omistaja vain löytyisi.

Pentueen emo Sessa on sirohko keskikokoinen tyttö, joten voisi olettaa, ettei pennuistakaan kasva ihan jättiläisiä. Toki voi olla, että ne ylittävät silti emonsa koon aikuisina, koska isästä ei ole tietoa. Sessa on luonteeltaan hyvin sosiaalinen ja avoin koira, ja myös kaikkien pentujen luonne vaikuttaa yhtä mutkattomalta ja iloiselta.

Viipurin koirat - Jaspis 27.9., 10. & 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.