Jake

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 7/2015

1.1.2016
Jaken uusi vuosi alkoi onnekkaasti, kun poika muutti omaan kotiin Karjaalle.

22.12.2015
Jake-pentu on onnellinen päästyään kylmältä tarhalta kotihoitoon keskelle suomalaista joulua.

Hoitopaikassa Jake on ollut reipas ja ihmisrakas pusuttelija, joka leikkii ja liikkuu vilkkaasti. Ja näyttää hauskalta rullakorvineen! 

17.12.2015
Iloinen Jake pääsi Suomeen kotihoitoon. Jake on tavattavissa Helsingissä.

31.10.2015

Reipas Jake etsii kotia tositarkoituksella! Jos haaveilet sellaisesta lenkkikaverista, jota ei syysmyrskyt haittaa tai lumituiskut lannista, voisi Jake olla oivallinen koiraystävä.

Jake ja sen sisarukset JanneJaspis, Jaava ja Jade sekä emo Sessa joutuivat hylätyksi syksyllä, niillä main kun pennut olivat vieroitusiässä. Ehkäpä omistaja oli kyllästynyt vilkkaisiin pentuihin ja heitti pihalle paitsi pennut, myös niiden kiltin Sessa-emon. Onneksi Irina kutsuttiin apuun ja koko porukka pääsi tarhalle odottamaan uusia koteja.

Jake on reipas poika, joka on takuulla ensimmäisenä pentutalon ovella vastaanottamassa vieraita. Häntä heiluu tauotta ja syliin olisi päästävä! Ja pakkohan Jake onkin syliin nostaa, sillä se tuntuu suorastaan halkeavan innosta, kun kerrankin pentutaloon tulee vieraita, joilla on aikaa seurustella koko pentulauman kanssa.

Jake vaikuttaa avoimelta ja sosiaaliselta pojalta, joka luonteensa puolesta sopii varmasti monenlaiseen kotiin. Kunhan omistaja on vain valmistautunut siihen, että Jakelta ei energia ihan hetkessä lopu, ja että Jaken elämässä on oltava muutakin tekemistä kuin korttelin kiertäminen pari kertaa päivässä. Nuoren koirapojan kanssa ei elämä aina välttämättä ole ihan mutkatonta, mutta kun omistaja jaksaa opastaa Jaken teini-iän tempausten ohi, kasvaa siitä varmasti fiksu koirakansalainen.

Pentueen emo Sessa on sirohko keskikokoinen tyttö, joten voisi olettaa, ettei pennuistakaan kasva ihan jättiläisiä. Toki voi olla, että ne ylittävät silti emonsa koon aikuisina, koska isästä ei ole tietoa. Sessa on luonteeltaan hyvin sosiaalinen ja avoin koira, ja myös kaikkien pentujen luonne vaikuttaa yhtä mutkattomalta ja iloiselta.

Viipurin koirat - Jake 28.11.2015

Viipurin koirat - Jake 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.