Turo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

20.6.2016
Turo on kotona.

20.5.2016
Hoi kaikki, katseet tähän suuntaan! Nyt on sellaista mieskomeutta kotia vailla ettei tosikaan. Turo ottaa kotiehdokkaita vastaan hoitopaikassaan Nummelassa.

26.4.2016
Turo on lempeä jättiläinen, josta kasvaa vielä komea poika. Kenellä olisi omakotitalo ja suuri sydän odottamassa Turoa?

Turo hylättiin Irinan tarhalle alkukeväästä varsin huonokuntoisena. Se oli kovin heikko ja huonovointinen, jonka vuoksi Turo vietiin klinikalle hoidettavaksi ja tiputukseen. Suuret toiveemme kävivät toteen, kun Turo näytti olevansa sinnikäs taistelija ja se voitti sairastelun. Nyt Turo on iloinen ja hyväkuntoinen nuori poika, joka haaveilee omasta kodista Suomessa!

Turo on hauska poika, sellainen lempeä jättiläinen, joka ei vielä ihan hahmota kokoaan. Muita pentuja on välillä kiva laittaa ojennukseen, kun Turon ei tarvitse paljon muuta kuin tassua vähän heilauttaa, ja pikkupennut ovat kumossa. Kyllä Turo osaa myös herkkujaan vahtia toisilta koirilta, vaikka se muuten onkin sosiaalinen ja mukava poika.

Turo kasvaa vielä varmasti, joten aikuisena siitä tulee suurehko koira. Turo etsiikin kotia omakotitalosta, sillä voisimme kuvitella, että paksuturkkisena poikana Turo pitäisi pihalla makoilemisesta ja ympäristön tapahtumien tarkkailemisesta. Emme koskaan luovuta koiria pelkästään ulkokoiriksi, mutta mahdollisuus omalla pihalla oleiluun voisi hyvin olla Turon mieleen. Tällä hetkellä Turo on kohtuullisen rauhallinen pentu, mutta saattaa hyvin olla, että energiaa löytyy lisää Turon kotiuduttua. Pelkkä pihalla oleskelu ei siis missään nimessä riitä Turon ulkoiluksi, vaan fyysistä liikuntaa ja kaikenlaista aivojumppaa Turo tulee myös kaipamaan!

Koska Turosta tulee fyysisesti vahva koira, tarvitsee se myös hyvän peruskoulutuksen. Lempeällä ja pitkäjänteisellä ohjauksella Turosta saa varmasti koulututettua mukavan koirakaverin. Jos olet varma, että jaksat Turon kanssa seuraavat yli kymmenen vuotta eivätkä Turon tempaukset saa menemään sormea suuhun, odottaa Turo yhteydenottoa ja kutsua Suomeen!

Viipurin koirat - Turo 16. & 30.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.