Lotus

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

5.4.2016
Lotus muutti omaan kotiin Espooseen!

17.3.2016
Iloinen Lotus pääsi kotihoitoon Suomeen ja ottaa ihailijoita vastaan Helsingissä.

2.3.2016
Oijoi, nyt on vastassa sellaista pentusöpöyttä, jota ei voi kokenutkaan tarhakävijä vastustaa. Lotus on mahdottoman suloinen pikku hurmuri, joka rakastaa ihmisiä.

Lotus, sen sisarukset Lucas, Leo, Lala, Lulu ja Lada sekä emo Dasha, pelastettiin Pietarista loppuvuodesta. Koiraperhe asui teollisuusalueella. Emokoiran nisät olivat paleltumisen vuoksi ärtyneet ja se lakkasi imettämästä noin neliviikkoisia pentujaan. Paikallisille eläinsuojelijoille tuli kiire järjestää hoitopaikka, kun joku tiesi kertoa, että kuuden sisaruksen pentue oli kuolemassa nälkään. Olga tarjosi apua ja koko perhe muutti muutaman päivän kuluttua Olgan suojiin.

Ystävällinen ja sosiaalinen Lotus on pentueen reippaimpia pentuja. Vieraat ihmiset otetaan vastaan iloisesti ja hetken ihmettelyn jälkeen sylissä oleminenkin alkaa maistua. Lotus vilistää jaloissa iloisesti välillä pysähtyen hakemaan rapsutuksia, mutta sitten taas jaketaan leikkejä siskojen ja veljien kanssa. Kunpa oma koti löytyisi pian, jotta Lotus pääisi mahdollisimman nopeasti harjoittelemaan kotikoiran elämää.

Emokoira Dasha on keskikokoinen, reipas ja sydämellinen tyttö, joten jos pennut seuraavat äitinsä tassun jälkiä, kasvaa niistäkin yhtä ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita. Kasvaakseen tasapainoiseksi ja onnelliseksi koiraksi, tulee Lotus tarvitsemaan reipasta liikuntaa, peruskoulutusta sekä roppakaupalla rakkautta ja rapsutuksia omistajansa kainalossa. Mikäli Lotus tuntuu omaltasi, mieti vielä kertaalleen onhan sinulla varmasti aikaa koiraystävällesi  ainakin seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Jos olet varma päätöksestäsi, odottaa Lotus innolla kotimatkaa Suomeen!

Viipurin koirat - Lotus 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.