Liza

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

4.1.2016
Lizan koti on Lopella.

21.12.2015
Suloinen Liza sai hoitopaikan Somerolta. Liza odottelee siellä kotiehdokkaiden yhteydenottoja!

9.12.2015
Kauniin harmaa Liza on ystävällinen ja varsin rauhallinen tyttö. Ihmiset taitavat olla Lizan mielestä ihanin asia maailmassa! 

Koulutytöt löysivät Tuzkan, Lizan ja kolmannen sisaruksen hylättynä. Fiksut tytöt ottivat pennut hoitaakseen, rakensivat niille kopin ja huolehtivat ruokkimisesta. Kun ilma viileni ja pennut alkoivat palella, kirjoittivat koululaiset Olgalle ja pyysivät häntä hakemaan pennut tarhalle. Kolmas pennuista löysi nopeasti kodin, ja Tuzka sekä Liza muuttivat Olgan tarhalle odottamaan omia kotejaan.

Liza on yhtä ihmisrakas tyttö kuin siskonsakin. Liza vaikuttaa kuitenkin hieman taipuisammalta: siinä missä Tuzka päättää, että tämä ihminen ja nämä herkut ovat vain hänen, antaa Liza tilaa myös muille koirille, vaikka selvästi sen mielestä ei maailmassa mitään parempaa olisikaan kuin huomio ja rapsutukset ihmisiltä.

Liza on hyvin mukava, iloinen ja avoin pentu. Pieni häntä vain vispaa tauottomasti, kun Liza pääsee syliin ja saa edes hetkisen jakamatonta huomiota. Reippaana tyttönä Liza sopeutuu varmasti monenlaiseen kotiin: tärkeintä on, että uusi omistaja ymmärtää, mitä aktiiviseen koiranpentuun sitoutuminen tarkoittaa paitsi lähivuosina, myös seuraavina yli kymmenenä vuotena.

Tuzkassa ja Lizassa vaikuttaisi olevan ainakin jonkin verran saksanpaimenkoiraa. Niistä kasvanee keskikokoisia ja aktiivisia koiria, joten pelkkä korttelin kiertäminen ja sohvalla löhöily eivät ole näiden tyttöjen haaveissa. Sopivasti peruskoulutusta, aktivointia, lenkkeilyä ja tietysti rapsutuksia ja koiran seurasta nauttimista: sillä reseptillä pennuista kasvaa fiksuja ja mukavia kotikoiria.

Viipurin koirat - Liza & Tuzka 20.12.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.