Keks

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

12.9.2016
Keks sai kodin Hyvinkäältä.

28.7.2016
Keks muutti siskojensa ja veljiensä kanssa Suomeen ja odottaa kotiehdokkaiden yhteydenottoja Somerolla.

Viipurin koirat - Keks 19.7.2016

14.7.2016
Sylissä istuminen on vähän totista puuhaa, mutta kun kaikki neljä tassua ovat tukevasti maan kamaralla tulee Keks iloisesti tervehtimään vieraita.

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Keks on oikea pikkuhurmuri. Se katselee vieraita vähän matkan päästä ja näyttää hiukan mietteliäältä. Pienessä päässä käy kova ruksutus, mutta kun poika havaitsee vieraat mukaviksi, tulla jolkottaa se muiden pentujen mukana tekemään tuttavuutta. Keks on ystävällinen ja utelias pentu, ja se haluaisi pian päästä nauttimaan aidosta koiranelämästä omaan kotiin!

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar, ja pennut kasvanevat samaan kokoluokkaan aikuisina. Alla myös muutama kuva emosta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.