Sheri

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

3.9.2016
Sheri sai kodin Kellokoskelta.

17.8.2016
Kaunis ja reipas Sheri etsii kotia! Sheristä saisi mukavan harrastuskaverin niin pitkille lenkeille kuin vaikkapa agilityynkin. Sheri on tavattavissa Somerolla.

Sheri on iloinen ja reipas tyttö, joka tulee toimeeen hyvin kaikkien koirien kanssa. Sheri etsii liikunnallista omistajaa, sillä Sheri ei tiedä mitään mukavampaa kuin pitkät ulkoilulenkit ja hauska puuhailu omistajansa kanssa. Koirakaverikin olisi kiva lisä, mutta eiköhän Sheri sopeudu tarvittaessa myös ainoaksi koiraksi.

Sherillä on moni kotikoiran taito jo hallussa: se mm. osaa kulkea nätisti hihnassa ja istua pyynnöstä. Sheri sopisi varmasti hyvin agilityyn tai muuhun mukavaan harrastamiseen omistajansa kanssa!

Sheri ehti jo viettää hetken omassa kodissa, mutta se palautui muutaman viikon jälkeen itsestään riippumattomasta syystä takaisin kotihoitopaikkaansa Somerolle.

29.7.2016

Sheri odottelee adoptiohakemuksia Somerolla.

30.6.2016
Onnentyttö Sheri pääsi kotihoitoon.

13.6.2016
Sheri on kaunis tummakasvoinen tyttö, joka pelastui sisarustensa kanssa Olgalle. Sheri on kovin ihastuttava pentu, joka jo mielellään muuttaisi omaan kotiin.

Pentukatras ShakiraShanelShanti, Sheri, Shik, Shurik ja Shaman päätyivät alkuvuodesta Olgan luokse. Pennut olivat syntyneet ulos keskelle Viipuria ja tulevaisuus olisi voinut olla toisenlainen ellei Olga olisi rientänyt niiden avuksi. Iloiset pikku natiaiset ovat kasvaneet nyt siihen ikään, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen oman perheen Suomesta!

Olgan luona pentuaitauksessa käy kova kuhina. Iloisesti heiluvat hännät huiskivat joka suunnassa ja aina joku olisi innokkaana kiipeämässä syliin. Sheri tulee iloisesti muiden pentujen mukana tervehtimään tulijoita ja toteaa vieraat samantien ihaniksi. Sheri vaikuttaakin kovin ystävälliseltä ja avoimelta tytöltä, joka mielellään nauttii ihmisseurasta ja silityksistä. Sylissä oleminen on kuitenkin vielä jännittävää ja Sherin mielestä alas olisikin päästävä ja äkkiä.

Sheri on tottunut elämään Olgan ulkoaitauksessa kymmenien muiden koirien parissa. Vaikka se on reipas pentu, voi sopeutuminen uuteen kotiin viedä aikaa ja alkuun monet uudet asiat voivat olla pelottavia. Vilkas ja energinen pentu tarvitsee myös mielekästä puuhaa ja riittävästi ulkoilua, jotta huonekalut ja muu kodin irtaimisto saa olla rauhassa. Peruskoulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta yhteiselo olisi mukavaa ja sujuvaa kaikille.

Sheristä kasvaa aikuisena keskikokoinen kaunokainen ja sopivan kodin löydyttyä se on valmis matkustamaan Suomeen vaikka samantien!

Viipurin koirat - Sheri 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.