Karma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

27.11.2016
Karma muutti omaan kotiin Espooseen!

10.11.2016
Karma lähti maailmalle ja opettelee kotikoiran elämää nyt Helsingissä!

4.10.2016
Kaunis hörökorva Karma ilmestyi syksyllä Irinan tarhalle. Karma vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ja ystävälliseltä pennulta ja on kaiken lisäksi äärettömän ihmisrakas.

Onnesta täyttyvät silmät tuijottavat verkon takana ja katselevat kuinka ihmiset saapuvat aitaukseen. Karma-tyttö ryntää muiden pentujen kanssa vieraita vastaan ja iloitsee suuresti: vihdoinkin meidät on huomattu! Kun alun hepulit on hepuloitu osaa Karma myös rauhoittua. Se istahtaa viereen norkoilemaan ja katselemaan menoa kaikessa rauhassa. Pieni etutassu nousee vasten ja pyytää kainosti vielä muutamaa rapsutusta.

Karman menneisyydestä ei ole tietoa, mutta se suhtautuu sen verran luottavaisesti ihmisiin että tuskin mitään sen ikävämpiä kokemuksia ihmisistä ainakaan takana on. Karma on reipas ja iloinen tyttö ja toivoisi, että se pääsisi kunnollisten ruokapatojen äärelle rakastavaan kotiin. Ulkonäöstä päätellen Karmassa saattaa virrata saksanpaimenkoiran verta jonkin verran, mutta näyttää sukupuu miltä tahansa, on Karma varmasti monen hienon koiran sekoitus!

Karma etsii vain sellaista kotia, jolla on aikaa sopeuttaa pentua uuden maailman ihmeellisyyksiin, motivaatiota koiran peruskoulutukseen ja aikaa sen kanssa liikkumiseen. Karmasta saa takuulla uskollisen ja hienon ystävän vuosiksi eteenpäin, kunpa matka voisi jo alkaa!

Viipurin koirat - Karma 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.