Snadi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

13.7.2016
Snadi sai kodin Lahdesta.

12.6.2016
Reipas Snadi on menevä ja kovin ihmisrakas tyttö! Snadi on vähän tappijalkaista mallia, joten aikuisenakaan se ei liene kovin suurikokoinen koira.

Irinan tarhan pentuaitauksessa vilisee iso lauma iloisia pentuja. Ensin on vaikea erottaa monia mustia pentuja toisistaan, mutta pian silmiin pistää, että yhdellä niistä on varsin tanakat ja matalat koivet. Se tyttö sai nimekseen Snadi, sillä Snadi jäänee aikuisenakin vähän sellaiseksi maastonakiksi! Snadi joutui tarhalle, kun sen emo Selma ja sisko Siri tuotiin sinne yhdessä. 

Snadi ei tunnu saavan tarpeekseen ihmisten huomiosta. Kun pentulaumasta koittaa saada jonkun syliinsä, voi olla varma, että Snadi on ensimmäisenä työntämässä kuonoaan väliin ja kiipeämässä syliin. Ja pakkohan tämä suloinen tyttö on syliin aina välillä kaapatakin.

Snadi on avoin ja ystävällinen pentu, joka vipeltää pentulaumassa kuin kala vedessä. Snadi arvostaisi varmasti aktiivista omistajaa, joka haluaa tarjota iloiselle Snadille päivittäistä liikuntaa ja aktivointia riittävästi. Snadi voisi innostua myös jostain mukavasta harrastuksesta, ja vähintään uuden omistajan pitää tietysti opettaa sille hyvät käytöstavat, jotta yhteisestä arjesta tulee molemmille mukavaa.

Snadi jäänee aikuisena keskikokoista pienemmäksi, tai ainakin matalammaksi. Emo Selma on myös kohtuullisen pieni ja siro. Jos olet varma, että ihana Snadi mahtuu elämääsi seuraavat yli kymmenen vuotta, odotamme yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Snadi 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.