Woltti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

7.8.2016
Woltti muutti omaan kotiin.

13.7.2016
Woltti matkusti hoitopaikkaan ja on tavattavissa Vihdissä.

16.6.2016
Woltti on selvää seikkailija-ainesta! Maailma on niin täynnä mielenkiintoisia asioita, että tämä poika haluaa etunenässä tutustua ihan kaikkeen.

Irinan tarhalle hylättiin iso pentueellinen hapsukarvaisia pentuja keväällä. Irina otti pienet luovutusikäiset pennut kotiinsa vahvistumaan, mutta siltikään ihan kaikki niistä eivät jaksaneet taistella. Viisi sitkeintä kuitenkin näytti pentupowerin voiman ja ne vahvistuivat iloisiksi ja kovin suloisiksi pennuiksi. Nyt WiljaWienoWarpuWatti ja Woltti ovat jo ihan valmiit muuttamaan omiin koteihin!

Woltti taitaa olla tämän porukan uteliain. Kun Irinan piha-aitauksen portti aukeaa, tepsuttaa Woltti sieltä ensimmäisenä ulos ja kipittää äkkiä tutkimaan kaikki mielenkiintoisen hajuiset paikat. Jotenkin se onnistuu kipuamaan hetkessä pieneen roska-astiaan asti ja kohta nostamme ämpäristä ylös pienen koirapojan, joka on onnistunut työntämään koko päänsä isoon koiranruokapurkkiin. Mutta se ei Woltin menoa hidastanut!

Sisarustensa tavoin Woltti suhtautuu hieman ujosti vieraisiin ihmisiin. Kuitenkin Woltti vaikuttaa niin reippaalta pojalta, että uskomme, että se karistaa ujostelut äkkiä tassuistaan, kunhan pääsee omaan kotiin kotiutumaan.

Koko pentueesta näkee, että niiden geeneissä virtaa enemmän tai vähemmän jotakin terrieriä. Saattaa olla hyvin todennäköistä, että näistä pirpanoista kasvaa vielä hyvinkin aktiivisia ja energisiä koirakavereita, joten pelkäksi sohvan lämmittimeksi ne eivät halua! Saattaa nimittäin olla, että siinä tapauksessa se sohva olisi pian entinen. Reipas ja leikkisä koirakaveri olisi varmasti jokaisen näistä sisaruksista mieleen, sillä koirakaverin tassun jälkiä seuraten on maailmaan tutustuminen paljon turvallisempaa!

Koska pentujen emosta tai isästä ei ole tietoa, emme osaa sanoa, minkä kokoisiksi nämä kasvavat aikuisina. Nyt pennut vaikuttavat vielä kohtuullisin siroilta, joten saattaa olla, että ne jäävät siroiksi keskikokoisiksi.

Woltti tahtoo päästä tuomaan pentuenergiaa pian johonkin suomalaiseen kotiin! Jos Woltin mentävä aukko tuntuu löytyvän elämästäsi ja olet varma, että aikasi ja jaksamisesi riittää tämän elämäniloisen koirapojan kanssa kaikki seuraavat vuodet, odottaa Woltti hakemustasi!

Viipurin koirat - W-pennut 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.