Bibi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

28.8.2016
Bibi muutti Kuusankoskelle.

23.7.2016
Reipas Bibi sai hoitopaikan Vihdistä.

13.6.2016
Bibi on hauskannäköinen ja reipas tyttö, joka jaksaa iloita ihmisistä. Löytyisipä jostain koti ihmisrakkaalle Bibille, jotta kohtalona ei olisi tarhalle jämähtäminen.

Pentuaitauksissa riittää säpinää, siitä pitävät huolen kymmenet onnesta sekaisin menneet pienet. Bibi kuuluu siihen porukkaan, joka innoissaan tassuttelee ihmisten ympärillä ja olisi valmis lähtemään mukaan vaikka samantien. Ihmisiä kohtaan Bibi on hyvin sydämellinen ja ystävällinen, ja sylissäkin neiti suostuu istumaan rauhallisesti kuvattavana. Leikkikavereita aitauksessa riittää, mutta elo koiratarhalla ei ole mitään juhlaa ja Bibi toivoisikin kovasti, että pääsisi varttumaan turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä. Mistähän sellainen löytyisi?

Bibi on vasta pieni pentu, joten opeteltavaa sillä riittää. Maailmaa ei ole juurikaan nähty ja uusia ja jännittäviä asioita riittää. Bibi haluaa löytää ihmisen, joka jaksaa kärsivällisesti opastaa sitä uuden elämän alussa eikä hermostu, jos kaikki asiat eivät aina mene heti putkeen. Pieni pentu jättää jälkeensä kasan pissalätäköitä ja puoliksi maisteltuja kenkiä - joskus paljon muutakin. Mutta Bibillä on jotain paljon arvokkaampaa annettavanaan kuin muutama kenkäpari: sydän täynnä vilpitöntä rakkautta ja uskollisuutta omaa ihmistään kohtaan, ja sitä ei rahalla saa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.