Fernando

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2016

21.7.2016
Fernando muutti Kärkölään.

26.4.2016
Fernando on jykevä poika, jonka mielestä kivat ihmiset ovat parasta ikinä! Syliinkin poika kovin mielellään kipuaa, saahan siinä nauttia huomiosta oikein kunnolla.

Fernando ja sen sisko Fauna sekä veljet Franz ja Fenix hylättiin Irinan tarhalle matoisina ja täynnä kirpun puremia. Selvästikään niiden hoidosta ei ollut ensimmäisinä kuukausina huolehdittu kunnolla. Tarhalla ne saivatkin ensitöikseen loishäädöt.

Kurja alku ei onneksi ole sisarusten elämänintoa lamaannuttanut, vaan ne touhottavat pentuaitauksessa innokkaina. Ne rakastavat ihmisiä ja pentukavereiden kanssa leikkimistä. Missä tapahtuu, siellä tämä sisarusparvi on varmasti etunenässä!

Fernando on avoin ja reipas pentu. Se tulee iloisena tervehtimään ja toivoo selvästi silityksiä, mutta mikään rasittavuuksiin asti huomiota hakeva pentu se ei ole. Fernando vaikuttaa hieman sisaruksiaan rauhallisemmalta, mutta toki pentujen aktiivisuustaso vaihtelee päivittäin paljonkin ja kotioloissa Fernandosta saattaa kuoriutua huomattavasti tarhaoloja vilkkaampi poika.

Fernandosta kasvaa aikuisena ainakin keskikokoinen koira. Fernando on pennuista jykevin ja suurin, joten saattaa olla, että se venähtää ihan kunnon kokoiseksi aikuisena. Uusi omistaja saakin olla varma, että hyvä peruskoulutus, paljon mielekästä aktiviteettia ja reipasta ulkoilua on se resepti, jolla Fernando lupaa varttua fiksuksi ja filmaattiseksi nuoreksi mieheksi. Eikä ripausta huumoriakaan sovi unohtaa: jos joskus juhlakengät löytyy nakerreltuna tai sohvankulma vähän uudelleenmuotoiltuna, niin sellaista se elämä nuoren koiran kanssa vaan välillä on!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.