Lemmy

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

4.5.2016
Lemmy muutti omaan kotiin Saloon.

15.2.2016
Niin ihana ja suloinen koirapoika käpertyy sylin lämpöön, ettei kenenkään sydän voi olla sulamatta. Lemmyllä on vain yksi toive: oma koti.

Lemmy on iloinen, reipas ja utelias pojannassikka, joka tarkkailee silmä kovana tarhavieraiden puuhastelua. Löytyisiköhän taskun pohjalta jotain hyvää? Pienen pennun odotus palkitaankin mukavasti, kun sylittelyhetken päätteeksi tarjoillaan maistuvaa märkäruokaa, joka sujahtaa nälkäiseen suuhun alta aikayksikön. Ihmisten läheisyys ja koskettaminen ovat Lemmylle mieluisia, ja jos vain mahdollista, Lemmyä pitelisikin sylissään vaikka koko päivän.

Lemmy asuu Irinan suurella koiratarhalla ja jakaa pentuaitauksen monen kymmenen muun pennun kanssa. Päivät ankealla ja kolealla tarhalla eivät ole mistään kotoisin, ja toiveista suurimpana onkin Lemmyllä ihan ikioma koti!

Lemmy tuskin on koskaan elänyt tavallista kotikoiran elämää, joten kaikkia asioita on varauduttava harjoittelemaan alusta alkaen, jos mielii poikaa itselleen. Lemmy toivoo ihmiseltään kärsivällisyyttä ja aikaa uusien ja jännittävien asioiden opiskeluun, yllin kyllin herkkuja ja rapsutuksia sekä rajattomasti rakkautta läpi elämän - myös silloin, kun kenkäpareja ja huonekaluja tuunataan uuteen uskoon olohuoneen sisustuksesta puhumattakaan.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.