Rowena

Sukupuoli: narttu
Koko: pienehkö keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 6/2015

19.5.2016
Rowena muutti omaan kotiin.

9.2.2016
Rowenan hauska ulkonäkö on kuin yhdistelmä karhunpentua ja pientä susihukkaa. Vaikka kokoa ei olekaan enempää neidille suotu, osaa Rowena pitää huolen, ettei jää ilman huomiota.

Rowenaa on mahdotonta olla huomaamatta. Pörröinen tyttö vilistää ympärillä minkä jaloistaan pääsee pyytäen saada rapsutuksia ja huomiota. Rowena on reipas, iloinen ja menevä tyttö, joka rakastaa ihmisiä koko sydämestään. Missään se ei viettäisi aikaansa mieluummin, kuin oman ihmisen kainalossa antamassa suukkoja. Rowenalla on asuinkumppaneinaan samanikäistä narttu- ja urosseuraa. Pienessä aitauksessa eläminen vailla tekemistä saa koiran kuin koiran turhautumaan, ja Rowena onkin näyttänyt, että siitä löytyy tarvittaessa myös kipakka puoli.

Rowena on jäänyt pienehköksi keskikokoiseksi ja onkin kokonsa puolesta hyvin syliin mahtuvaa sorttia. Ja sylissä tämä tyttö takuulla viihtyy.

14.10.2015
Rowena on vielä vähän hämmästynyt suuren koiratarhan metelistä, mutta uteliaasti ja ystävällisesti ottaa vieraat vastaan. Rowena tuotiin tarhalle siskonsa Ramonan kanssa.

Hauskannäköiset siskokset Ramona ja Rowena päätyivät Irinan tarhalle loppusyksyllä. Vaikka Ramona on tumma ja Rowena vaalea, ovat siskokset muuten kuin samasta puusta veistettyjä. Tarhaelo on niille uutta ja siskokset ovatkin vähän sen näköisiä, että mihinkäs ihmeeseen sitä on jouduttu.

Pieni sudenpentu Rowena on suloinen tyttö. Sen uteliaat silmät tapittavat tarkasti aitauksen tapahtumia ja tarhavieraiden puuhia. Kun Rowenaa menee tervehtimään, istuu se odottavan näköisenä siskonsa vieressä. Pieni häntä heilahtaa muutaman kerran ja ystävällinen märkä kuono nuuhkii uteliaana sormia. Rowenan saa helposti nostettua syliin ja siinä se istua nököttääkin varsin onnellisen näköisenä.

Rowenan taustasta meillä ei ole sen kummempaa tietoa. Se poimittiin ulkoa talteen siskonsa kanssa ja tuotiin tarhalle. Voi olla, että se on joskus asunut kodissa tai sitten ei. Uuden omistajan on varauduttava opettamaan tytölle vielä monia asioita, kuten sisäsiisteyttä, hihnassa kulkemista ja yksinoloa. Myös riittävästä liikunnasta ja aktivoinnista tulee huolehtia, jotta nuori koira pääsee purkamaan energiaansa sallittuihin asioihin. Rowenasta kasvaa varmasti hieno tyttö, kunhan jostain löytyisi vielä kunnollinen ja rakastava koti, joka on valmis sitoutumaan siihen koko sen loppuelämäksi.

Viipurin koirat - Ramona & Rowena 10.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.