Sira

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 8/2015

22.4.2016
Sira on kotona.

25.3.2016
Kotikoiran elämää Helsingissä on nyt seitsemän viikkoa takana, ja iloinen Sira olisi jo täysin valmis valloittamaan oman perheen itselleen!

Hihnakävely sujuu Siralla jo suht mallikkaasti. Liikenne ja ohi ajavat rekat eivät tyttöä hetkauta, mutta meluisan päiväkodin ohitus onkin vähän jännittävämpi juttu. Isommat lapset sen sijaan saavat jo lämpimämmän vastaanoton. Myös ulkona tavatut vieraat koirat ovat Siralle ok. Siralla on sisäsiisteys jo lähes hallussa, vahinkoja sattuu enää harvakseltaan.

Siralla on hoitopaikassaan kolme eri ikäistä urosta kavereinaan, ja sisukas tyttö osaa kyllä pitää kyllä huolen ettei jää kakkoseksi poikien paineissa. Hoitokodissa asustaa myös kissoja, ja elämä niidenkin kanssa sujuu sopuisasti - mitä nyt välillä energinen teini haluaisi haastaa niitä leikkiin. Uteliaisuutta ja virtaa Siralla riittää nuoren koiran tapaan, joten tulevan kodin on muistettava tarjota tytölle riittävästi liikuntaa ja puuhaa, sillä muuten Sira keksii sitä itse.

Sirasta ei ole mitään jättiä kasvanut ja tyttö onkin jäänyt mukavan kompaktiksi paketiksi, jolle korkeutta on kertynyt noin polven korkeuden verran. Jos etsinnässä on iloinen ja reipas koiratyttö, joka nauttii ulkoilusta ja ihmisten kanssa puuhailusta, voisi Sira olla juuri sopiva valinta!

4.2.2016
Sira pääsi pois kylmältä tarhalta ja opettelee kotikoiran elämää nyt Helsingin seudulla.

14.1.2016
Suloinen Sira mennä touhottaa iloisena pentutalossa. Häntä heiluu ja kysyvä silmäpari katsoo syvälle silmiin: kuka tarjoaisi Siralle kodin ja onnellisen loppuelämän?

Sira tuotiin Irinan tarhalle veljiensä Santun ja Sasun sekä siskonsa Sofin kanssa. Enempää sen taustasta ei tiedetä. Pentueesta pojat ovat selvästi isompia ja vilkkaampia, mutta ei Sirakaan olen mikään arkajalka. Se tulee varsin reippaasti tutustumaan vieraisiinkin ihmisiin, ja tutustumisen jälkeen Sira ei haluaisi päästää ihania ihmisiä ollenkaan pois! Ihmisen sylissä on myös mukava olla ja vielä kun siinä tarjotaan ihania herkkuja, niin mikä sen parempaa.

Luonteeltaan ystävällinen Sira sopeutunee hyvin ainoaksi koiraksi, mutta koirakaverista on tietysti aina iloa ja turvaa. Sirasta saa varmasti lempeällä koulutuksella hienon koiraystävän. Kotioloissa Sirasta voi kuoriutua hyvinkin vilkas nuori tyttö, joten omistajan tulee olla valmis hyvään tapakasvatukseen opastamiseen ja tietysti kaikenlaiseen mukavaan yhteiseen ulkoiluun ja puuhailuun. Tämän uteliaan koiraneidin ainoa uuden vuoden toive on oma ihminen - löytyisikö Suomesta Siran toiveen toteuttaja?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.