Prico

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2015

5.4.2016
Prico muutti omaan kotiin.

4.2.2016
Onnekas Prico ei enää palele tarhalla vaan opettelee kotikoiran tapoja kotihoidossa. Pricoa pääsee tapaamaan Helsingissä.

6.2.2016
Prico on reipas ja ihmisrakas veijari, joka haluaa kovasti huomiota! Velipojat pääsivät jo Suomeen, kai pian olisi myös Pricon vuoro?

Sisarkatras Prico, Primo, Pria ja Prima on täynnä elämää! Tämä suloinen pentue on tullut Irinan tarhalle viipurilaisen kotihoidon kautta ja odottelee nyt toiveikkaana kotia Suomesta.

Prico on valloittava vekara, joka ei jätä ketään kylmäksi. Häntä vipattaen se tulee katsomaan, olisiko vierailla herkkuja tarjolla. Se ei ehkä ole ihan yhtä vilkas kuin veljensä, mutta kyllä silläkin energiaa riittää. Kenelläpä pennulla ei riittäisi! Aktiivinen liikunta ja muu yhdessä tekeminen oman ihmisen kanssa saa Priconkin pysymään poissa jekkuilusta.

Pricosta kasvaa aikuisena keskikokoinen poika, joka tulee tarvitsemaan niin arkitottelevaisuuden opettelua kuin kaikenlaista yhteistä puuhaa, jotta nuoren pojan elämä olisi sopivan touhukasta. Takuulla oman ihmisen kainalossa köllöttelykin tulee olemaan Pricosta ihan parasta maailmassa!

Prico odottaa kovasti pääsevänsä Suomeen opettelemaan kotikoiran elämää. Prico uskoo, että jossain on juuri se ihminen, kenen rapsuteltavaksi se on tarkoitettu.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.