Hilkka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013

9.12.2016
Hilkka muutti Nurmekseen.

26.4.2016
Hilkka katsoo aluksi vähän kainosti, mutta kun sitä kutsuu luokse, tulee se mielellään silitettäväksi. Hilkka vaikuttaa rauhalliselta ja ystävälliseltä tytöltä.

Hilkka hylättiin selvästikin sen vuoksi, että se synnytti ei-toivotut pennut. Hilkka pentuineen oli toimitettu Irinan tarhalle ja mitäpä muuta Irina sitten saattoi tehdä kuin ottaa emon pentuineen vastaan. Hilkan pennut ovat jo sen ikäisiä, että Hilkka itsekin voi aloittaa kodin etsimisen.

Hilkka on hyvin ystävällisen ja kiltin oloinen tyttö. Se ei hae väkisin huomiota, mutta se on selvästi iloissaan, kun sen pyytää luokse ja aloittaa rauhallisen silittelyn. Hilkka antaa nätisti rapsutella joka paikasta ja tutkia myös hampaat. Hilkka on pienieleinen tyttö, mutta se saattaa olla vain lievää alku-ujostelua, onhan koiratarha sille vielä vähän jännittävä paikka.

Hilkalla on varmasti joskus ollut oikea omistaja, sillä se suhtautuu niin luottavaisesti ihmisiin. Kuitenkaan emme tiedä, onko Hilkka asunut kotikoirana vai onko se esimerkiksi viettänyt kaiken aikansa pihalla. Niinpä kaikki kotikoiran taidot tulee varautua opettamaan Hilkalle. Viisaana tyttönä Hilkka kuitenkin varmasti oppii ne sukkelasti!

Ainakin vielä Hilkka tulee erittäin hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Se mieluummin väistää kuin osallistuu toisten koirien rajuihinkin leikkeihin. Saattaa olla, että Hilkka muuttuu kotioloissa vähän vilkkaammaksi, mutta tuskin siitä koskaan mitään adhd-koiraa tulee. Hilkka etsii nyt tositarkoituksella sellaista omistajaa, joka on valmis avaamaan sydämensä ja kotinsa sympaattiselle Hilkalle!

Viipurin koirat - Hilkka 30.4.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.