Koral

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 3/2016

20.9.2016
Koral sai kodin Ylöjärveltä.

9.8.2016
Vaikka Koral on paljon pienempi kuin muut pentueen koirat, niin huomaamattomampi se ei ole! Tästä viikarista on kasvanut hyvin puuhakas ja itsevarma persoona.

Koral on kaunis koira: musta-ruskea turkki kiiltää auringossa ja olemus on täynnä iloista energiaa. Koral on toisten sisarusten mukana siellä missä tapahtuu, mutta tuntuu aina selviävän sateen jälkeisestä mudasta kuivin jaloin. Tätä tyttöä ei niin vain selätetäkään pihapainissa! Koral komentaa isompia sisaruksiaan ja hoitopaikan muita koiria, ja askeltaa paikalta niin puuhakkaasti että ihmisiä naurattaa: siinä menee koira joka tietää mitä tekee.

Ihmisten seura on Koralille mieluista, ja rapsutukset kelpaavat erinomaisesti. Hellittelyn ja ympäärinsä touhuilun ohessa Koral osaa myös rauhoittua ja välillä se hakeutuu päiväunille omaan rauhaansa, välillä taas makoilee muiden koirien joukossa. Mitä luultavimmin Koral sopeutuisi asumaan sekä koirakaverin kanssa että perheen ainoana koirana.

Napakka luonne ja tomera ulkomuoto tarkoittavat sitä, että Koralista on kasvamassa hyvin liikunnallinen koira. Sen kanssa kuluu varmasti aikaa niin lenkkipoluilla kuin yhteisissä harrastuksissakin. Hyvä ruoka, turvallinen koti ja loputon rakkaus ovat niitä asioita joita Koral taitaa elämältään toivoa. Koralin tulevalla perheellä on hyvä olla myös pieni ripaus seikkailumieltä, sillä tämän tytön kanssa ei ainakaan taida tulla tylsää!

28.7.2016
Koral muutti Olgan tarhalta Suomeen sisarustensa kanssa ja on tavattavissa Somerolla.

 

Viipurin koirat - Koral 19.7.2016

14.7.2016
Koral on sisaruksiaan pienempi ja onkin saanut asustella osan ajasta Olgalla kotona. Koral on ystävällinen ja mukava tyttö, joka mieluusti jättäisi jo tarhaelämän taakseen.

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Koral on sisaruskatraan pienikokoisin pentu. Tullessaan Olgalle se oli heikossa kunnossa ja sai asua Olgan luona kotona. Päivien kuluessa Koralin vointi onneksi koheni ja sekin siirtyi ulkoaitaukseen muiden pentujen pariin. Koral ei pidä itsestään mitään suurta numeroa, mutta ihmisten läheisyys ja lämpö ovat sille selvästi mieluisia asioita.

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar. Koral on selvästi muita sisaruksiaan pienikokoisempi, joten se saattaakin jäädä aikuisena pienemmäksi kuin emonsa. Alla myös muutama kuva emosta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.