Shakira

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

29.6.2016
Shakira sai kodin Sipoosta.

16.6.2016
Shakira matkasi Suomeen ja opettelee kotikoiran elämää Somerolla.

13.6.2016
Shakira rakastaa ihmisiä! Isot korvat viipottaen Shakira juoksee oitis ihmisten luo, ja jos vaan sylissä on vapaata jää tyttö mielellään siihen rapsuteltavaksi.

Pentukatras Shakira, ShanelShantiSheriShik, Shurik ja Shaman päätyivät alkuvuodesta Olgan luokse. Pennut olivat syntyneet ulos keskelle Viipuria ja tulevaisuus olisi voinut olla toisenlainen ellei Olga olisi rientänyt niiden avuksi. Iloiset pikku natiaiset ovat kasvaneet nyt siihen ikään, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen oman perheen Suomesta!

Shakira on reipas, utelias ja hyvin ihmisrakas pentu. Se juoksee innoissaan vieraita vastaan ja märkiä pusuja satelee kaikille. Sylissä tyttö viihtyy hyvin ja nautiskelee hirmuisesti saadessaan olla huomion keskipisteenä. Ihmisten kanssa Shakira viihtyy siis hyvin, mutta myös leikit muiden pentujen kanssa maistuvat tytölle. Leikkikavereistakaan ei ole pulaa, siitä pitävät huolen kymmenet muut saman aitauksen pennut.

Shakira on tottunut elämään Olgan ulkoaitauksessa kymmenien muiden koirien parissa. Vaikka se on reipas pentu, voi sopeutuminen uuteen kotiin viedä aikaa ja alkuun monet uudet asiat voivat olla pelottavia. Vilkas ja energinen pentu tarvitsee myös mielekästä puuhaa ja riittävästi ulkoilua, jotta huonekalut ja muu kodin irtaimisto saa olla rauhassa. Peruskoulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta yhteiselo olisi mukavaa ja sujuvaa kaikille.

Shakirasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö ja sopivan kodin löydyttyä se on valmis matkustamaan Suomeen vaikka samantien!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.