Josi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

13.7.2016
Josi sai kodin Tampereelta.

20.6.2016
Voi mahdoton, mikä tyyppi! Josi on ihana ja ihmisrakas pentu, jolla juttua piisaa. Pojan kanssa käytiinkin pienet keskustelut ja sovittiin, että se oma tupa hoidetaan jostain mahdollisimman pian.

Josi on alkuvuoden pentuja. Se sai kasvaa ja voimistua hetken aikaa Irinan pihalla pienessä pentuaitauksessa, mutta jo pian oli edessä siirtyminen isolle yli 200 koiran tarhalle. Kodittomia pentuja on valtava määrä, mutta Josin on pakko uskoa, että oma koti jostain sillekin vielä löytyy. Muuten edessä voi olla karu ja ankea elämä koiratarhalla.

Josi on veikeä ja iloinen pentu. Se rakastaa ihmisiä ja tulee tilaisuuden tullen oitis viereen odottamaan rapsutuksia. Muiden pentujen kanssa on kiva painia, mutta kyllä ihmiset ovat se juttu - varsinkin, kun sitä ihanaa ihmisseuraa on niin harvoin tarjolla. Kun Josia rapsuttelee ja sille juttelee, yhtyy poika mukaan sanailuun ja ulisee ja örisee vastaukseksi niin että naurattaa. Josiin ei voikaan olla ihastumatta. Toivottavasti pientä poikaa onnistaa eikä sen tarvitse viettää koko kesää tarhalla - tai pahimmassa tapauksessa koko loppuelämäänsä.

Tarhaelo on se mihin Josi on tottunut, kaikki muu on outoa ja ihmeellistä. Porttien takana on pelottava maailma, johon on parasta tutustua rauhallisen ja ymmärtäväisen ihmisen johdolla. Mistä Josille löytyisi sitoutunut ja rakastava loppuelämän koti?

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.