Plusha

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

3.8.2017
Plushan kodinetsintä päättyi sairauden takia.

14.7.2016
Plusha sai kodin Vantaalta.

7.7.2016
Plusha-neito jätti kuraisen tarhan taakseen ja odottaa nyt sopivia kotiehdokkaita Somerolla.

19.6.2016
Whiuu, täältä tullaan! Plusha on vauhdikas mimmi, jonka seurassa ei tylsää päivää tule! Ihmisrakas Plusha odottaa omaa kotia Olgan luona.

Olgan pihalla huomio kiinnittyy ensimmäisenä iloisesti juoksentelevaan pentuun, jonka korvat sojottavat hassusti milloin mihinkin suuntaan. Yksinäinen Plusha päätyi Olgalle alkukesällä hylättynä. Hylätyksi joutuminen ei Plushaa tunnu painavan ja sen päivät täyttyvätkin leikeistä muiden pentujen kanssa. Plusha elää Olgan pihalla ja tulee sujuvasti toimeen isossa koiralaumassa, johon kuuluu eri ikäisiä ja -kokoisia koiria.

Plusha on ihmisrakas ja sosiaalinen pentu, joka ei tunnu miettivän sekuntiakaan kannattaako vieraiden luokse juosta vai ei. Silitykset ovat tytöstä ihania ja Plusha onkin vähän väliä tulossa hakemaan huomiota - aina kun leikeiltään vain kerkeää.

Plusha elää Olgan ulkotarhassa, joten matkalla hienoksi kotikoiraksi on vielä paljon yhtä sun toista harjoiteltavaa. Hihnassa kulkeminen voi olla epämääräistä poukkoilua eikä yksin olemiseenkaan kukaan ole totuttanut. Koska Plushan vanhemmista ei ole tietoa, voi tulevaa kokoa vain arvailla. Varmaa on kuitenkin, että Plushasta kasvanee vähintään keskikokoinen kaunotar. Jos luotasi löytyy reipas ja sitoutunut koti, jossa riittää aikaa pienen pennun sopeuttamiseen ja sen kanssa puuhailuun, voisi Plusha haluta muuttaa juuri Sinun luoksesi!

Viipurin koirat - Pusha 18.6.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.