Hildur

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2014

21.1.2016
Hildur muutti omaan kotiin Lappeenrantaan.

13.10.2015
Hildur on suloinen pieni keijukaistyttö, joka joutui kesällä tarhalle. Namit se uskaltaa hakea kädestä, mutta silitettäväksi se ei rohkene toistaiseksi jäädä.

Hildur päätyi kesällä Irinan tarhalle. Pimeässä sisähäkissä valkoisena hohtavaa kaunista Hilduria ei voinut mitenkään olla huomaamatta. Ihmisiä tyttö ei kuitenkaan uskaltanut lähestyä vaan pysytteli tiiviisti paikoillaan takana olevaan tiiliseinään nojaten.

Viikot vierivät ja Hildur pääsi vanhasta häkistään pois tilavampaan aitaukseen, missä on mahdollisuus myös ulkoilla. Hildur jännittää ihmisiä edelleenkin, mutta lähestyy kuitenkin varovaisen uteliaasti vieraita. Tyttö tulee hakemaan herkut käsistä aina kun siihen on mahdollisuus eikä muut koirat pääse jyräämään pienempää Hilduria sivuun.

Hildurin menneisyydestä ei ole tietoa. Se on nuori koira ja arviolta ikää on noin vuoden verran. Sen elämä on siis vasta aluillaan. Koska Hildur on varovainen ja ujo tyttö, etsitään sille rauhallista kotia ja kärsivällistä omistajaa, joka jaksaa sopeuttaa sitä uuden elämän ihmeellisyyksiin. Hildur varmasti hyötyisi reippaasta koirakaverista, jonka esimerkkiä tyttö voisi seurata arjen eri tilanteissa.

Hildurin kanssa samassa aitauksessa asuu useita muita koiria. Uroksia ja narttuja, nuoria ja vanhoja. Isossa koiralaumassa Hildur yrittää olla huomaamaton ja kahinoiden alkaessa tyttö siirtyy heti sivummalle. Toivottavasti ankeiden tarhaolosuhteiden muuttuminen rakastavaksi ja turvalliseksi kotiympäristöksi saisi vielä onnen ja ilon loistamaan Hildurin kauniilla kasvoilla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.