Shanel

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2016

2.7.2016
Shanel sai kodin Tuusulasta.

16.6.2017
Shanelille löytyi hoitopaikka ja tyttö vastaanottaa kotiehdokkaita Somerolla.

13.6.2016
Kaunis Shanel on hieman varovaisempi kuin sisaruksensa vieraiden suhteen. Leluista tyttö kuitenkin innostuu ja tyytyväisenä kanniskelee niitä suussaan.

Pentukatras Shakira, Shanel, ShantiSheriShik, Shurik ja Shaman päätyivät alkuvuodesta Olgan luokse. Pennut olivat syntyneet ulos keskelle Viipuria ja tulevaisuus olisi voinut olla toisenlainen ellei Olga olisi rientänyt niiden avuksi. Iloiset pikku natiaiset ovat kasvaneet nyt siihen ikään, että ne ovat valmiita valloittamaan itselleen oman perheen Suomesta!

Shanel katselee tutkivasti ihmisiä, mutta ei rohkene omaehtoisesti tulemaan luokse. Miksikään araksi Shanelia ei voi kuitenkaan kutsua, sillä se kyllä iloisena viipottaa menemään muiden pentujen parissa ja lelut saavat tytöltä kyytiä. Vaikka sylissä oleminen olikin hyvin jännittävä kokemus, jää Shanel silti ihmisten läheisyyteen pyörimään ja puuhailemaan. Leikkien jälkeen on päiväunien vuoro ja tyttö käpertyy portaiden suojiin lepäämään. 

Shanel on tottunut elämään Olgan ulkoaitauksessa kymmenien muiden koirien parissa. Shanel on vielä vähän varovainen pentu, joten se etsii ihmistä, joka on valmis panostamaan sen sopeutumiseen. Isossa maailmassa on vielä paljon jännittäviä asioita ja tilanteita kohdattavana, joissa Shanel tarvitsee omistajansa kannustusta. Rakastava ja huolehtiva ympäristö sekä aika auttavat varmasti, joten eiköhän Shanelistakin vielä kunnon penturiiviö kuoriudu!

Shanelista kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö ja sopivan kodin löydyttyä se on valmis matkustamaan Suomeen vaikka samantien!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.