Herman

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

4.2.2019
Hermanin kuulumisia omasta kodista:

”Haimme Hermannin vuonna 2016 kotiin Akaaseen. ”Herkku” on maailman isosydämisin koira ja meidän perheen paimentaja. Sillä on luonne täyskymppi. Ikinä ei ole purrut tai tehnyt muutakaan pahaa. Pienestä vemmelsääreistä on kasvanut komea koira!”

29.9.2016
Herman sai kodin Akaalta.

29.8.2016
Vaikka tuttu ympäristö onkin juuri muuttunut isoksi ja meluisaksi koiratarhaksi, ei se ole Hermania lannistanut. Herman on oikein mukava ja ystävällinen pentu, mistähän löytyisi koti sille?

Sisarukset HelmiHilda, Henri ja Herman löydettiin kesän lopulla paikallisesta puistosta emonsa kanssa. Liikenteen sekaan seikkailemaan lähteneet pennut olisivat helposti joutuneet vaaraan eikä kadulla eläminen lähestyvän talven armoilla muutenkaan mitään herkkua ole. Niinpä pennut matkasivat Irinan tarhalle ja emo jäi odottamaan vuoroaan sterilisaatioon.

Herman ja sen velipoika ovat joukon reippaimmasta päästä. Vieraiden saapuessa Herman on juuri herännyt päivätorkuilta ja loikoilee siskojensa kanssa kopin suojissa. Poika katselee alkuun vähän ihmeissään vieraita naamoja, mutta tulee kyllä nuuhkimaan käsiä uteliaana. Herman nousee helposti syliin vaikkakin ilmeestä voi päätellä, että sylissä istuminen ei sille kovin tuttua puuhaa ole. Aikansa ihmeteltyään Herman on todennut, että uudet ihmiset ovat kivoja ja se pyörii muiden pentujen lomassa hakemassa rapsutuksia ja herkkuja.

Hermanista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Hermanilla tuskin on kokemusta muusta kuin ulkona elämisestä, joten uuden omistajan täytyy olla valmis kärsivällisesti opastamaan poikaa uudessa elämässä. Hihnassa kulkemista Herman ei ole päässyt koskaan kokeilemaan, yksin olemista ei ole kukaan opettanut eikä sisäsiisteydestä poika ole kuullutkaan! Hermanin toivelistalla on paljon leluja, laadukasta murkinaa, reipasta liikuntaa ja leikkejä oman ihmisen kanssa. Peruskoulustakaan ei sovi unohtaa, jotta aikuisena on hyvät käytöstavat hallussa. Hermanista kasvaa takuulla komea poika!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.