Mitja

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

5.3.2016
Mitja muutti omaan kotiin Hyvinkäälle.

15.2.2016
Mitja matkusti Suomeen kotihoitoon ja on tavattavissa Somerolla.

 

6.2.2016
Mitja on kuullut, että Suomessa on paljon sellaisia ihmisiä, jotka haluavat tarjota kodin hylätyille koirille. Mitja on iloinen ja reipas poika, joka haluaa yhden tällaisen ihanan ihmisen luokse!

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Mitjan veljet ovat Malish, Marat, Misha ja Mulat sekä siskot ovat Markis ja Musja. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Ei kulu montaakaan sekuntia, kun Mitja on kipittänyt aitauksen ovelle tervehtimään. Pienet tassut tömähtävät jalkaa vasten ja kieli koittaa päästä lipaisemaan kumartuvien kasvojen nenän päästä. Mitja tahtoo syliin, Mitja tahtoo mukaan! Mitja on siis hyvin iloinen ja seurallinen poika, joka haaveilee pääsevänsä pian omaan kotiin asti.

Mitjasta kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Ja takuulla komea sellainen, koira joka kääntää katseita missä kulkeekin. Mutta eihän tässä maailmassa pelkillä ulkoisilla avuilla pärjää, ja siksi Mitja etsii sellaista omistajaa, joka on valmis panostamaan nuoren pojan tapakasvatukseen, reippaaseen lenkkeilyyn ja kaikenlaiseen aktivointiin. Sillä reseptillä Mitjasta kasvaa varmasti kunnon koirakansalainen! 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.