Lulu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 11/2015

25.3.2016
Lulu sai kodin Tuusulasta.

17.3.2016
Pikkuinen Lulu odottaa omaa kotia hoitopaikassaan Somerolla.

 

2.3.2016
Lulu on sievä ja ystävällinen tyttö, joka suhtautuu vieraisiin varovaisen uteliaasti. Syliin nostaminen alkuun vähän ihmetyttää, mutta jo pian Lulu on sitä mieltä, että noh, mikäs tässä on istuskella.

Lulu, sen sisarukset Lotus, Lucas, Leo, Lala ja Lada sekä emo Dasha, pelastettiin Pietarista loppuvuodesta. Koiraperhe asui teollisuusalueella. Emokoiran nisät olivat paleltumisen vuoksi ärtyneet ja se lakkasi imettämästä noin neliviikkoisia pentujaan. Paikallisille eläinsuojelijoille tuli kiire järjestää hoitopaikka, kun joku tiesi kertoa, että kuuden sisaruksen pentue oli kuolemassa nälkään. Olga tarjosi apua ja koko perhe muutti muutaman päivän kuluttua Olgan suojiin.

Lulu ei ehkä ihan yhtä reippaasti juokse tarhavieraita vastaan kuin jotkin sisaruksistaan, mutta kyllä sekin iloitsee saadessaan vieraita - vain vähän kauempana. Lulu tulee varovaisesti nuuhkimaan käsiä ja vaatteita ja antaa kyllä rapsutella itseään. Sisaruksista haetaan turvaa ja niiden joukossa Lulu uskaltaakin rohkeammin tulla tutustumaan. Sylissä oleminen on Lulusta vielä vähän jännittävää puuhaa, mutta ihmekös se, jos aiemmassa elämässä syliä ei ole ollut juurikaan tarjolla. Lulu rohkenee kuitenkin puuhailla omiaan tarhavieraiden ollessa vieressä eikä vieraat ihmiset tunnu sisarusten leikkejä keskeyttävän.

Emokoira Dasha on keskikokoinen, reipas ja sydämellinen tyttö, joten jos pennut seuraavat äitinsä tassun jälkiä, kasvaa niistäkin yhtä ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita. Lulu etsii ihmistä, joka haluaa näyttää sille kuinka mukavaa ja onnellista pienen pennun elämä voikaan olla. Omistajan kainalossa köllöttäminen, reippaat ulkoiluretket ja hauskat leikit ovat asioita, joista Lulu toivoisi vielä pienenä pentuna saavansa nauttia. Mistä löytyisi Lululle ihminen, jolla olisi yllinkyllin rakkautta ja huolenpitoa tarjottavanaan?

Viipurin koirat - Lulu 27.2.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.