Marat

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 10/2015

4.3.2016
Marat sai kodin Hyvinkäältä.

15.2.2016
Marat matkasi Vihtiin kotihoitoon.

 

6.2.2016
Marat on suloinen marakatti, joka haluaa huomiota hinnalla millä hyvänsä. Syliin pääseminen on päivän kohokohta!

Olga pelasti loppuvuodesta tarhalleen pentueellisen kovin suloisia koiravauvoja. Emo Sonja tuli onneksi pentujen mukana, joten koko porukka on saanut ystävälliseltä emolta mallia ja hoivaa aina tähän päivään asti. Sonja-emo on keskikokoinen, rauhallinen ja hyvin lempeä tyttö, joten jos pennut tulevat yhtään äitiinsä, on niistä odotettavissa ihmisrakkaita ja mukavia koirakavereita aikuisena. Maratin veljet ovat Malish, Mulat, Mitja ja Misha sekä siskot ovat Markis ja Musja. Yhdessä kuvassa esiintyy pentujen emo Sonja.

Marat on sellainen velikulta, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Se touhottaa ja touhottaa, häntä pyörii kuin propelli ja tassut eivät malta maassa paljon pysyä, kun syliin pitäisi päästä! Marat on siis hyvin iloinen ja avoin poika, joka sosiaalisen luonteensa puolesta sopeutuu varmasti niin kaupunkikoiraksi kuin maaseudullekin.

Maratista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira, joten uuden omistajan tulee varautua siihen, että tapakasvatusta ja riittävää ulkoilua sekä aktivointia ei sovi unohtaa nyt eikä tulevaisuudessa. Marat etsii sellaista omistajaa, joka vankkumattomasti haluaa sitoutua Maratin kanssa elämiseen seuraavat yli kymmenen vuotta. Haasteet on tehty voitettaviksi ja mikä sen parempaa onkaan elämässä kuin kohdata ne parhaan koiraystävän kanssa? Jos olet harkinnut koiran kanssa elämisen valo- ja varjopuolet ainakin sataan kertaan, ja olet edelleen varma, että juuri Marat olisi sinulle se oikea ystävä, niin odotamme yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.