Aarre

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 8/2012

14.1.2016
Aarre adoptoitiin Loimaan seudulle.

25.8.2015
Tänä talvena tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä, kun Aarre pentuna hylättiin tarhalle. Aarre on ystävällinen ja kiltti poika, joten sillekin soisi kodin vihdoin löytyvän.

Onnetar ei suosinut Aarretta ja sen sisaruksia kodinsaannissa. Aarteen sisko sai kylläkin kodin Viipurista, mutta kaikki kolme veljeä jäivät tarhalle kasvamaan. Aarre on veljistä reippain ja jaksaa edelleen ilahtua tarhalla vierailevista ihmisistä.

Aarre jakaa aitauksen usean muun koiran kanssa ja elo samassa tarhassa asuvien urosten kanssa näyttäisi sujuvan myös sopuisasti. Aarre tulee iloisesti tervehtimään, mutta on suht rauhallinen poika eikä turhia häsellä. Ihmisten seura ja rapsutukset ovat niin harvinaista herkkua, että Aarre istuskelisi nauttimassa niistä vaikka koko päivän.

Aarre on hyvin ystävällinen, ihmisrakas ja mukava poika, joka on joutunut asumaan tarhalla jo ihan liian pitkään. Aarre on selviytynyt ohuella turkillaan jo kolmesta talvesta tarhalla, mutta kunpa sen ei tarvitsisi enää palella pakkasessa ja tuiskeessa neljättä talvea.

Viipurin koirat - Aarre 5.9.2015

4.8.2013
Aurinkoinen Aarre on kasvanut jo isoksi pojaksi. Ihmisistä iloinen poika ilahtuu aina suunnattomasti, mutta toisista uroksista Aarre ei välitä.

Aarre jakaa tällä hetkellä aitauksen useamman muun koiran kanssa - niin narttujen kuin muutamien urostenkin kanssa. Poika ilostuu suunnattomasti joka kerta kun saa tarhavieraita aitaukseensa ja tervehtiikin meitä aina pusuin ja iloisin hännänheilautuksin.

Suhteellisen hyvän kokoisena uroksena olemisessa on vain yksi miinuspuoli; kukaan ei juuri tunnu olevan kiinnostunut Aarteesta. Aarre ei välttämättä ole jokaisen uroksen paras kaveri, mutta poika on niin kovin ystävällinen, kiltti ja lempeä ihmisille. Aarre on tällä hetkellä noin vuoden ikäinen, ja toivomme, että se jonain päivänä löytäisi vielä arvoisensa kodin, joka ei pienistä haasteista hätkähtäisi.

Luovutamme pojan ainoaksi urokseksi, mutta narttukoiran kaveriksi voimme Aarretta harkita. Mikäli olet valmis tarjoamaan kodin nallekarhullemme, Aarre odottaa yhteydenottoasi.

Viipurin koirat - Aarre 3.-4.8.2013

14.12.2012
Aarre on lempeä ja letkeä pentunen. Häntä iloisesti huiskien Aarre tepsuttaa vastaan, kun se vain huomaa saavansa ihanaa ihmisseuraa!

Neljän pennun joukko, Aarre, Aapeli, Amalia ja Arttu, oli jätetty aamuvarhaisella Irinan tarhan eteen. Ilmeisesti pennut oli sullottu isoon pahvilaatikkoon, mutta eihän sellainen ollut tätä vauhtijengiä pidellyt. Kaikeksi onneksi kukaan pennuista ei ollut eksynyt auton alle, vaan hieman hämmentyineinä ne loikkivat Irinan luo, kun tämä saapui aamulla tarhalle. Eipä Irinalla ollut muuta mahdollisuutta kuin napata pennut kainaloon ja nostaa ne muiden pienten pentujen joukkoon jo entisestäänkin kovin täyteen pentuaitaukseen.

Aarre on hiukan surumielisen oloinen nuorimies. Vaikka pakkanen paukkuu ja tassut palelevat lumihangessa, tulee Aarre ilahtuneena tervehtimään tulijoita. Aarteelle ei ole suotu mitenkään paksua turkkia, joten talvi tulee olemaan rankkaa aikaa sille tarhalla.

Aarteesta varttunee vähintään keskikokoinen, ties vaikka isompikin poika. Nuoren miehen metkut tulee takuulla olemaan sen mielessä, joten huumorintaju ja pitkä pinna ovat enemmän kuin suotavia ominaisuuksia uudelle omistajalle. Aarre lupaa tehdä parhaansa, että elämä ei koskaan ole sen jälkeen tylsää, kun tämä sulokuono on uuden kotinsa päässyt valloittamaan!

Rokotukset ovat jo koko nelikolla kunnossa, joten toivottavasti niiden tie Suomeen aukenisi jo pian!

Katso video Aarresta:

Viipurin koirat - Aarre

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.