Levi

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 1/2015

16.9.2016
Levi jäi asumaan hoitopaikkaansa.

21.7.2016
Levi matkasi Suomeen hoitopaikkaan. Levistä ei tällä hetkellä oteta kyselyitä vastaan.

21.8.2015
Voi Levi-poloista. Koppi on Levin turvapaikka, josta se uskaltaa tuskin kurkistaa ihmisten ollessa aitauksessa. Voiko Levin tarinalla olla vielä onnellinen loppu?

Ankeissa tarhaoloissa kasvanut Levi on jäänyt kovin araksi pojaksi. Levi ulkoilee aitauksessaan, kun ihmisiä ei ole paikalla, mutta pujahtaa nopeasti turvapaikkaansa, kun havaitsee jonkun saapuvan portista sisään.

Aran Levin ainoa mahdollisuus on sitoutunut ja kokenut koiraihminen, jolla riittää taitoa, aikaa ja ymmärrystä pojalle - sekä tietysti rakkautta. Haluamme kuitenkin vielä uskoa, että Levin loppuelämä ei kulu pimeässä kopin nurkassa vaan oman ihmisen turvallisessa kainalossa.

11.5.2015
Levi on vastikään joutunut tarhalle ja ujostelee vielä vieraita. Ujo poika kaipaisi pikaisesti turvallista ja rakastavaa kotiympäristöä, jotta pääsisi reipastumaan!

Levi on hiljattain joutunut Irinan tarhalle. Emme tiedä, mistä poika on tarhalle päätynyt, mutta rassukka tuntuu olevan vielä kovin järkyttynyt joutumisestaan sinne. Onhan pienelle pennulle toki kova paikka joutua suurelle ja meluisalle parinsadan koiran tarhalle.

Levi asustaa useamman muun pennun kanssa samassa pentuvajassa. Iloisia pentuja juoksentelee siellä sun täällä, mutta Levi piilottelee ja kurkkii vieraita kopista käsin. Kun pojan on saanut kaapattua syliin, antaa se käsitellä itseään vaikka onkin kovin jännittynyt.

Toivomme, että poika olisi vain järkyttynyt ja hämillään tarhalle joutumisesta, sillä usein se parin viikon kuluttua hellittää ja kuoren alta alkaa paljastua utelias pentuviikari. Levi etsii kotia, jossa ollaan valmiita kärsivällisesti sopeuttamaan ujoa poikaa arjen ihmeellisyyksiin. Rauhallinen ympäristö varustettuna reippaalla koirakaverilla olisi myös varmasti Levin mieleen. Mikäli kodissasi ja sydämessäsi olisi paikka herkälle pojalle, odottaa Levi toiveikkaana yhteydenottoasi.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.