Kamilla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2016

2.9.2016
Kamilla sai kodin Lahden seudulta.

9.8.2016
Nyt ei ollakaan enää Venäjällä Olgan talon raunioilla, vaan hoitopaikan pihalla jossa on käynnissä painiottelu!

Kamilla temmeltää mukana sisarustensa kanssa, ja taitaa pärjätä aika hyvin. Sehän onkin paitsi reipas, myös kooltaan sisarusparven suurimpia.

Kaunis Kamilla ei ole tullut maailmaan suremaan. Tämä tyttö syö ensin mahansa täyteen pentuparven suuresta ruokakupista ja pinkoo sitten ihmisten luokse keräämään halit ja rapsutukset. Mutaiset, muhkeat pentutassut pamauttavat tervetuliaisjäljet vieraiden housuihin, ja sitten neiti kellahtaakin maahan odottamaan masurapsutuksia. Myös toisten koirien - sekä omien sisarusten että hoitopaikan aikuisten koirien - kanssa Kamilla on yhtä rakastettava kuin ihmistenkin. Leikit sujuvat ja tanner tömisee kun viikarit temmeltävät ulkona kesäisenä päivänä.

Kamilla on Laiman pentueen kookkaimpia koiria ja kasvaa aikuisena todennäköisesti noin saksanpaimenkoiran kokoiseksi koiraksi. Se tulee kaipaamaan koiranpäiviinsä paljon reipasta liikuntaa ja tekemistä. Reippaan luonteensa vuoksi Kamilla saattaisi hyvin innostua myös jostain puuhakkaasta harrastuksesta. Tärkeintä on, että tyttö päätyy kotiin jossa sitä rakastetaan ja jossa sen hyvinvoinnista huolehditaan jokaisena päivänä.

28.7.2016
Kamilla muutti Olgan tarhalta Suomeen sisarustensa kanssa ja on tavattavissa Somerolla.

 

14.7.2016
Sylissä oleminen on vähän jännää touhua, mutta ihmisten seurasta pieni Kamilla kuitenkin riemastuu. Kamilla haluaisi jo pian omaan kotiin, löytyisikö se kenties sinun luotasi?

Emokoira Laima synnytti alkukeväällä pentueen rakennustyömaalle junaradan varteen. Rakennustöiden päätyttyä työmiehet lähtivät ja koiraperhe jäi oman onnensa nojaan ilman ruokkijaa. Niiden onneksi Olgan luota järjestyi kuitenkin nopeasti turvapaikka. Kaikki eivät ikävä kyllä selviytyneet, mutta kahdeksan onnekasta pikkunaperoa ovat nyt valmiita valloittamaan oman kodin Suomesta: Klodi, Kamilla, Koral, Karo, Kvik, Keks, Kiril ja Kris.

Kamilla on suloinen ja ystävällinen tyttö. Vieraiden saapuminen on suuri tapahtuma ja aidan takaa katselee valtava määrä uteliaita silmäpareja. Pieni Kamilla odottaa toiveikas katse silmissään ja tepsuttelee ympärillä häntä iloisesti heiluen ihmisten astuessa sisälle aitaukseen. Sylissä vähän jännittää, mutta muuten Kamilla vaikuttaa pirteältä ja uteliaalta pennulta, jolle ihmisten seura on mieleistä.

Lyhyen elämänsä aikana pennut eivät ole vielä nähneet kovinkaan paljon maailmaa. Ne elävät Olgan pihalla ulkoaitauksessa eikä niillä ole minkäänlaista käsitystä tavallisesta kotikoiran elämästä sisätiloissa. Edessä on paljon uutta ja ihmeellistä ja tulevan kodin on ymmärrettävä, että sopeutuminen voi vaatia aikaa ja kärsivällisyyttä. 

Pentujen emo Laima on hyvin ihmisrakas, sosiaalinen ja reipas koira, joten hienosta roolimallista ei ainakaan ole ollut puutetta. Laima on kooltaan keskikokoinen, n. 60 cm korkea kaunotar, ja pennut kasvanevat samaan kokoluokkaan aikuisina. Alla myös muutama kuva emosta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.