Lote

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2015

30.3.2016
Loten kuulumisia omasta kodista:

”Pikku Lotesta tuli uudessa kodissa Lilli. Lilli on oikein vekkuli ja älykäs nuori tyttö, ja yhteinen taipaleemme on alkanut oikein hienosti. Hyvin rohkeasti hän on tutustunut uusiin ihmisiin ja saanut jo muutaman koirakaverinkin!

Hihnalenkit sujuvat oikein hienosti ja kunhan Lilli kasvaa ja kehittyy täyteen mittaansa, niin hän pääsee oikein kunnon lenkeille. Ruoka maistuu ja puruluut ovat tytön herkkua. Me täällä uudessa kodissa olemme olleet aivan ihastuneita Lillin avoimeen ja kilttiin luonteeseen.

Lillistä saa otettua kuvia oikeastaan vain silloin kun hän nukkuu, sen verran tytöllä piisaa energiaa.”

19.3.2016
Lote sai kodin Kuopiosta.

4.3.2016
Lote on iloinen, kaunis ja niin kovin ihmisrakas tyttö, että siihen ei vaan voi olla ihastumatta. Lote odottaa kotia Somerolla.

Olga pelasti Loten tarhalleen, kun tyttö oli muutaman kuukauden ikäinen. Lote tarvitsi hieman kuntoutusta ja hyvää hoitoa tarhalla, jotta se olisi valmis valloittamaan oman ihmisen itselleen. Olgan huolellisessa hoidossa Lote sai rauhassa kerätä voimia ja nyt Lotella on maailman valloitus edessä! Tai no, kyllä se Suomen valloituskin riittää.

Lote pääsi Suomeen hoitoon ja odottaa nyt innokkaana uusia tuttavuuksia. Hoitopaikassa Lote on yhtä reipas ja sosiaalinen tyttö kuin tarhallakin, joten uuteen paikkaan muuttaminen ei tuntunut olevan Lotelle muuta kuin uusi, hauska seikkailu. Kunpa seikkailu jatkuisi pian omaan kotiin asti!

Lote on iloinen ja vilkas tyttö, joten se kaipaa myös sopivan aktiivista omistajaa. Suloisuudestaan huolimatta Lote ei ole mikään lelukoira, vaan tyttö, joka kaipaa paljon fiksua yhteistä puuhailua ja ulkoilua omistajansa kanssa. Arkitottelevaisuudenkaan opettamista ei sovi unohtaa, jotta yhteiselämästä tulisi mahdollisimman mukavaa kaikkien mielestä. Lotesta kasvaa aikuisena keskikokoinen, sirohko tyttö. Ja tietysti mahdottoman kaunis sellainen!