Bosik

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2010

10.9.2016
Bosik sai jäädä asumaan hoitopaikkaansa.

2.7.2016
Bosik on sympaattinen maastonakki, jonka halipula on loputon. Bosik on kiltti ja rauhallinen poika, joka odottaa kotia Helsingissä.

Bosik pelastettiin yhdessä toisen pienen uroksen Chapikin kanssa alkoholistien huostasta. Pojat toimitettiin Olgan tarhalle, missä niiden yleiskuntoa alettiin hoitaa ja mm. pahasti ylikasvaneita kynsiä leikata. Edelleenkin poikien kynnet vaativat erityistä hoitamista, sillä ne olivat hyvin hurjassa kunnossa tullessaan tarhalle.

Bosikia onnisti, sillä se pääsi jo Suomeen kotihoitoon. Hoitopaikassa Bosik on osoittautunut lempeäksi ja kiltiksi pojaksi, joka kaipaa kovasti rapsutuksia ja huomiota ihmisiltä. Sisäsiisteyskin on pojalla hyvin hallussa.

Lenkkeillessä Bosik haluaa tehdä tuttavuutta erityisesti tyttökoirien kanssa. Niistä Bosik onkin jo löytänyt monta kaveria. Toiset urokset eivät sen sijaan ole aina Bosikin mieleen, vaikka muutamasta rauhallisesta uroksestakin on löytynyt kaveri. Jos vastaan tulee kovasti remmissä haukkuva koira, saattaa Bosik yhtyä haukkukuoroon.

Yksinolot ovat alkaneet jo sujua hyvin. Bosik saattaa hieman vinkua hoitajan perään, mutta ei jää haukkumaan. Jotkut kerrostalon äänet saavat sen tosin reagoimaan, joten mahdollisesti omakotitalossa asuminen olisi Bosikille sopivin vaihtoehto. Tai ainakin uuden omistajan tulee olla valmis siedättämään Bosikin niihin kerrostalon ääniin, jotka saavat sen haukahtelemaan.

Kaikkiaan Bosik on oikein mukava koirakaveri, kiltti ja varsin rauhallinen poika! Bosik sopii varmasti parhaiten rauhallisesta lenkkeilystä pitävälle ihmiselle, sillä mikään maratoonari Bosik ei ole eikä tule olemaankaan. Bosik kaipaa laihdutuskuuria ja rakenteensa vuoksi se tuleekin pystyä pitämään jatkossa sutjakassa kunnossa.

Viipurin koirat - Bosik 10.6.2016

Bosikin kyselyihin vastaa Aija. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Aijaan yhteyttä sähköpostitse aija.kankare@viipurinkoirat.fiTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.