Patrik

Sukupuoli: uros
Koko: kasvaa keskikokoiseksi
Syntymäaika: 5/2016

3.4.2019
Patrik nyk. Pädin kuulumisia omasta kodista:

"Muutimme Pädin kanssa Imatralta Haminaan vuodenvaihteen alussa. Samalla Pädi sai "pikkuveljen" karkeakarvaisesta saksanseisojasta Karbosta. Hyvin tulevat toimeen keskenään ja jaksavat leikkiä tunti tolkulla.

Pädi on tutustunut lähisukulaisen koiraan Anouskaa, joka tuli Viipurista viime vuoden lopulla. Anouska sai Pädistä paljon rohkeutta ja tuntui, että puhuivat samaa kieltä heti. Aivan kuin olisivat olleet jo vanhoja tuttuja.. 

Hyvin on mennyt elo Pädin kanssa, vieläkin uudet asiat ja ihmiset vähän jännittää ja tulee varmaan jännittämään loppuelämän ajan. Mutta koko ajan opitaan ja rohkaistutaan lisää."

14.12.2016
Patrik nyk. Pädin kuulumisia omasta kodista:

"Pädi on ollut meillä nyt noin kaksi viikkoa. Aluksi oli erittäin arka ja kyyhötti vain jossain nurkassa yksinään. Ensimmäiset yöt itki ja haukkui, nyt yöt nukutaan jo rauhallisesti. Yksinolo sujuu vaihtelevasti, pakon edessä on joutunut olemaan muutamana päivänä kahdeksan tuntia yksin. Harjoiteltu ollaan kovasti yksin jäämistä. Aluksi rimpuili hihnassa sisällä kovasti, nyt osaa jo nätisti olla rimpuilematta. Meni reilusti yli viikko, ennen kuin saatiin ulos asti lähtemään, ensin kantamalla, nyt jo pari viime kertaa kävellyt itse. Tarpeet tekee edelleen sisälle paperille.
Silittää ei vielä anna kuin makupalojen kanssa ja nakkeja meillä onkin mennyt jo useampi paketti. Sisällä on tottunut jo imuriin, tv:seen jne. eivätkä ne enää jännitä. Vähän kerrallaan edistytään ja päivittäin näkee jo suuria harppauksia rohkaistumisessa."

1.12.2016
Patrik muutti omaan kotiin Imatralle.

25.8.2016
Tiikeriraitaisesta Patrikista kasvaa vielä todella komea poika! Luonteeltaan Patrik on vielä vähän ujo poika, mutta eiköhän ujous karise, kun Patrik pääsee omaan kotiin.

Patrik kuuluu pentulaumaan, joka pelastettiin Irinan tarhalle loppukesästä. Kaksi emoa ja niiden pennut toimitettiin samassa kasassa tarhalle, ja koska pentueet olivat menneet jo iloisesti keskenään sekaisin, emme ole varmoja, että ketkä niistä ovat sisaruksia keskenään. Patrikin sisaruksia ja kavereita ovat PauliPaavoPietariPekkoPenni ja Pilke.

Patrik kuuluu pentujoukon uteliampiin poikiin. Vaikka Patrik saattaa hetken katsella vieraita ihmisiä kauempaa, ei kulu kauakaan, kun se on reippaasti tutustumassa. Uskomme, että kotioloissa ujostelut tulevat unohtumaan nopeasti.

Reipas koirakaveri on aina iso plussa vähän varovaista pentua kotiutettaessa. Patrik on kuitenkin sen verran uteliaan oloinen poika, että se pärjää varmasti ainoanakin koirana. Uusi omistaja voi olla varma, että Patrikista saa mukavan lenkkeilykaverin, jolta ei virta ihan heti lopu. Ja kun vielä jaksaa treenata arkiset käytöstavat kuntoon, kasvaa Patrikista komea ja mukava koirakaveri!

Patrikista kasvaa aikuisena keskikokoinen koira. Vaikka Patrik vielä vähän ujostelee uusissa tilanteissa, reipastuu se kotioloissa varmasti, ja silloin se saattaa keksiä vaikka mitä kepposia, ihan kuten nuoren koiran kuuluukin. Silloin mitataan omistajan kärsivällisyyttä, mutta rakkaudella ja johdonmukaisella koulutuksella siitäkin selvitään!

Viipurin koirat - Pekko & Patrik 22.10.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.