Mila

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2016

30.9.2016
Mila muutti omaan kotiin Valkeakoskelle.

4.9.2016
Täältä tulla touhottaa Mila! Mila sujahti kotikoiraksi pentumaisella vauhdilla ja nyt menevältä neidolta puuttuu enää oma koti. Mila on tavattavissa Salossa.

Mila on siellä missä tapahtuu! Mila rakastaa ihmisiä ja voi kuinka ihanaa onkaan antaa pusuja, olla sylissä ja muutenkin kaikessa menossa mukana. Miehille Mila saattaa hiukan murahtaa, mutta tämä tuntuu olevan enemmän opittu tapa kuin varsinainen pelko, sillä murahtelua tapahtuu satunnaisesti eikä kaikille miehille tarvitse edes murahtaa. Vaikka Mila murahtaisinkin, mitään tyttö ei kuitenkaan tee. Se antaa rapsuttaa ja saattaa häntääkin hiukan heilauttaa ihmeissään oleva ilme naamallaan, kun ihminen ei säikkynytkään sitä. Positiivisella vahvistamisella ja ajan kanssa tämäkin tapa varmasti unohtuu.

Mila on kuin kuka tahansa normaali pentu. Maton kulmaa täytyy aina joskus salaa vähän maistella vaikka tyttö yrittääkin ovelasti piiloutua samalla lelun taakse. "Minähän järsin tätä leluani, en mattoa!". Mila vaikuttaakin hyvin fiksulta koiran alulta. Omaa tahtoa löytyy sekä keinot kuinka asiat menisivät neitokaisen itse toivomalla tavalla. Tulevan kodin onkin hyvä varautua tapakasvatukseen positiivisin menetelmin.

Milalla on hoitopaikassaan seuranaan useampi aikuinen koira. Koirakavereita Mila hakee innokkaasti leikkimään, ja välillä sen verran innokkaasti, että perheen vanhemmilla koirilla on kestämistä leikkisän ja innokkaan pennun kanssa. Mila varmasti pitäisi koirakaverista myös tulevassa kodissaan, mutta koirakaverin olisi hyvä olla yhtä leikkisä ja energinen tapaus. Tulevassa kodissaan Mila kaipaa paljon luvallista touhuttavaa, sekä liikunnan että aivojumpan muodossa, jotta tyttö malttaa myös kellahtaa unille. Mikäli kaipaat positiivista energiaa kotiisi, odottaa Mila innokkaana adoptiohakemustasi!

21.7.2016
Mila muutti Olgan tarhalta Suomeen kotihoitoon ja on tavattavissa Salossa.

19.6.2016
Ystävällinen Mila päätyi yksinään alkukesällä Olgalle. Mila on reipas ja mutkaton pentu, jonka haaveissa on oma koti sylin täydeltä turvaa ja rakkautta. Pääsisikö Mila vielä kesäksi kotiin?

Olgan pentuaitauksessa samankokoisia ja -näköisiä pentuja riittää eikä Mila tule heti huomatuksi. Mökin suulla istuskeleva ystävällinen ja utelias pentu nostetaan syliin. Pieni häntä alkaa heti vispata eikä pusuista ole tulla loppua. Mila vaikuttaa hyvin sosiaaliselta ja iloiselta pennulta, jonka mielipuuhaa on pentukavereiden kanssa painiminen ja siinä sivussa ihmisten kanssa seurustelu. Mikäs sen parempaa!

Milan elämän alkutaival on hämärän peitossa, mutta Olgalla sen asumuksena toimii ulkotarha. Sisällä asuminen ei siis ole sille tuttua ja monet asiat, kuten sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnakävely vaativat harjoittelua. Reippaana ja fiksuna tyttönä Mila oppii varmasti hienoksi kotikoiraksi, kunhan omistajalla on vain aikaa ja halua paneutua Milan sopeuttamiseen. 

Ihmisrakkaalla Milalla on vain yksi toivomus: päästä nauttimaan kesästä omaan kotiin! Milasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. 

Viipurin koirat - Mila 1.7.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.